maanantai 19. lokakuuta 2015

Details To Make Your Outfit More Interesting

Lapsen mielikuvitus on ihanaa. Tyttäreni tuli tarhasta ja kysyessäni, miten päivä on mennyt hän kertoi, että hän on ollut Afrikassa. Tiedustelin, että millä hän on sinne matkustanut, niin hän vastasi, että laivalla, missä hän oli ollut merirosvona. Jatkoin utelua, mitä hän on afrikassa tehnyt, niin hän kuulemma on ollut kuorimassa kananmunia lasten kanssa, lapset olivat väriltään punaisia. Silmistä paistoi, että hän uskoi täysin, että tapahtumat ovat totta.

Itse en tykkää valehtelusta. Olen aivan liian suoraviivainen ja ehkä vähän tyhmäkin valehdellakseni. Aina välillä törmään siihen, että joku on valehdellut minulle päin naamaa. Pienet valkoiset valheet vielä ymmärrän ja hienoisen tarinan viilaamisen, mutta täysin keksityt jutut saavat minut ihan hämilleen ja vihaiseksi, että miten jollakin on pokkaa. Kun olen viime aikoina nähnyt, kuinka tosissaan lapseni on tarinoiteensa kanssa, niin olen ruvennut miettimään, että ehkä ihmiset, jotka valehtelevat, ovatkin vaan menneet sekaisin, että mikä on totta ja mikä tarua? Että ehkä he eivät valehtelekaan ilkeyttään tai oman etunsa vuoksi, vaan vahingossa ovat alkaneet uskoa, että oman mielen tarinat ovat totta.

Alla olevat hienot naiset eivät valehtele, mutta värittävät perusasua yksityiskohdilla, jotta tylsästä(?) tuleekin  yhtäkkiä mielenkiintoinen.


Lisa on pukenut nahkahameen pitkän paitapuseron päälle, vai kenties laittanut pitkän paitapuseron nahkahameen alle. Joka tapauksessa helmasta pilkottava valkoinen liehuke tekee asusta sen verran mielenkiintoisen, että kääntyisin taatusti kadulla katsomaan hänen peräänsä.


Isabella on asustanut nahkareppunsa karvatupsukalla. Näitä pieniä karvaturreja näkee aina välillä kiinnitettynä laukkuihin. Parhaimmillaan laukku on kokonaan yhtä tupsua, kuten tässä postauksessa esittelin aiemmin :)

 
Kun katson Cindyn vaunukävelylookkia tunnen pientä huvittuneisuutta, kun muistelen, miltä itse näytin, kun työnsin vaunuja - 15 asteen pakkasessa, vähäisten yöunien jälkeen :) Pisteet hänelle, että hän on lisännyt jopa rattaisiinsa kivan yksityiskohdan Alexander McQueenin pääkallohuivilla. Cool mama!
 

 
Pidän leopardista pienissä määrin. Voisin kuvitella, että villiintyessäni, voisin käyttää kuviota pinta-alallisesti juuri yhtä paljon kuin Iidan vyössä on.

 
Pidän tästä Alexan hieman pitsiä/alusasua paljastavasta trendistä hyvin  paljon. Kaunis yksityiskohta näyttää seksikkäältä, mutta silti se ei paljasta oikein mitään, joten kokonaisuus pysyy tyylikkäänä.


Onko sinulla jokin kikka, mitä käytät säännöllisesti, jotta asusi olisi hieman mielenkiintoisempi?


Kuvat: Lisa Rvd, The Pile Of Style, COTTDS, Fashion Worries, Alexa Dagmar
2 kommenttia:

  1. Onpa upeaa inspiraatiota! juuri sellaista mistä pidän :)
    Hanna xx

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ja kiva, jos pidit :) Itse haen blogeista aina ahaa -elämyksiä, että asun voi koota noinkin. Toivon, että kerätessäni ideoita yhteen, voin tarjota omalla tavallani inspiraatiota ja vinkkejä lukijoilleni :)

    VastaaPoista