tiistai 26. tammikuuta 2016

All The Way Ribbed

Arvatkaas, mistä mää nyt haaveilen. Jostain vähän pienemmästä kuin lottovoitosta tai helposti nukahtavasta lapsesta - ribbimekosta. Oon aina vähän vihannut ribbiä. Mulla on semmoinen muistikuva 90-luvulta (olen tosiaan niin vanha, että mulla on ollut mielipiteitä vaatteista 90-luvulla), että ribbikangas aina vähän venähti ja kulahti. Ja minä, jos kuka on tarkka siitä, että asiat pitää muotonsa. Oon ehkä maailman rasittavin ihminen, kun kaupassakin syynään kymmenestä samanlaisesta tuotteesta aina muka sen parhaan yksilön. Minnekähän hoitoon mut kannattais tyrkätä. Mää tiedän, Mexicoon all inclusiveen. Ja sinnehän minä pääsen loppuviikosta! Mulla on hyvin pienet haaveet lomalta. Haluan välttämättä tehdä ruokatilauksen huoneeseen. En oo moista ylellisyyttä koskaan kokenut. Odottakaa vaan raporttia, kun palaan takaisin Suomeen :)

Mutta se taas minusta. Katsotaanko inspiraatiota ribatuista vaatteista?

You know what I dream of right now? This time it's something smaller than a lottery win or a kid that goes to sleep without arguing. I dream of ribbed knit dress. Which is kind of weird, because I have always hated a ribbed clothing. What I remember from the 90's, the rib texture always lost it's structure. And yes, I'm so old that I do have memories from the 90's, haha. Well, I hope the ribbed material is better nowadays, because I really want to find a perfect ribbed dress.

So, enough of me, let see some inspiration of ladies who are wearing ribbed cloths.  


Adrianalla on khakin vihreä ribattu neulepaita ja -mekko, jotka näyttävät yhdessä mekolta. Kaunis harmooninen kokonaisuus.

Adriana is wearing a khaki green ribbed knit sweater and skirt, together they look like dress. The look is harmonic and beautiful.


Saran ribbihousuasu on minusta rohkea veto, mutta asu näyttää siltä, että se on todella mukava ja lämmin päällä!

Sara's ribbed outfit is bold, but it looks so comfortable and warm thing to wear!


Lindan tyköistuva ja kauniisti leikattu ribbimekko osoittaa, että materiaalista saa aikaan myös seksikkäitä, mutta tyylikkäitä vaatteita.

Linda's fitted dress shows us that, you can have something sexy yet classy out of ribbed material. 

Carmenin ribbimekko näyttää lohtuvaatteelta. Onko tämmöistä sanaa olemassa? Mutta tarkoitan sillä hyvää, mekko näyttää mukavalta ja siistiltä, niinä päivinä, kun ei halua räväyttää.

Carmen's ribbed dress looks like a comfy wear. It's perfect for those days when you want to wear something comfortable but still look good.


Lisan ribbimekko on läninnä sitä, mitä minulla on hakusessa. Haluaisin pitkän mustan mekon, pitkillä hihoilla. Yhden, lähes täydellisen jo löysinkin, mutta mekon akryylimateriaali oli niin sähköistä, että hiukset olivat pystyssä kuin säikähtäneellä kanalla sovituksen jälkeen. Etsintä jatkukoon :)

Lisa's ribbed knit dress is closest to what I'm looking for. I want to have black dress with long sleeves. I did find one, that was almost perfect, but the acrylic material of it made my hair so static, that I looked like a chicken that just got scared of something, haha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti