tiistai 23. helmikuuta 2016

Broken Line Knit Sweater

Moi moi, taas pitkästä aikaa. Loma meni rentoutuessa ja altaassa uiden kierroksia (allasbaarista toiseen). Tunnustan, että tein mää jotain oikeatakin, mutta se ei nyt ole niin mielenkiintoista kuin se, että olin nopeampi kuin pyöröovi ja siitä seuranneet mustelmat jaloissa :) Viikko meni palautuessa lomasta. Hassua, että joutuu palautumaan lomasta, joka koostuu pääasiassassa on makoilusta ja rentoutumisesta :)

Hello, long time no appearance for me here. I had a wonderful holiday. I was sun bathing, spending time with my good old friend (but she's youngish, haha) and swimming laps, from one pool bar to another. I did something else too, something more cultural, but that's not that interesting for you. So it took a little but of time for me to recover from the holiday, which I find quite strange and funny that you get tired of relaxing holiday, oh well.  

Tänä talvena olen ihastellut epäsymmetrisiä ja mielenkiintoisia neulepaitoja. Vieläkö hankkisin tälle talvelle omani, vai joko alkaisin odottamaan kevättä?

This winter I've been admiring asymmetric sweaters that bloggers are wearing. I wonder if I should get one too, or should I start waiting what spring has to offer.


Lauran vaatevarastosta löytyy useampikin epäsymmetrinen neule, tässä yksi taidonnäyte hänen yhdistelykyvyistään.

This is not the only asymmetric sweater that Laura owns, but it's a great example of her style.


Annan neulepaidassa on yksi tavallinen hiha ja toinen on viittamainen. Epäsymmetria tekee neuleesta mielenkiintoisen.

Anna's sweater has one regular sleeve and the other one has a shape of a cape, which makes the look interesting.

 

Lisalla ei ole varsinaisesti epäsymmetristä neuletta päällään, mutta kerrostamalla voi luoda kyseisen lookin. Ja feikkaaminen, jos mikä, on muodissa parasta, aina ei tarvitse hankkia kaikkea valmiina kaupasta, vaan yhdistelemällä ja muokkaamalla vanhaa saa usein luotua jotain uutta 

As you can see  Lisa don't have asymmetric sweater on her, but by layering shirts, she has created interesting and broken hem line for her outfit. And this is the best part in fashion, you don't have to buy everything from a store, you can be innovative and create something new, by combining different things together.


Kenza on pukeutunut neulemekkoon, jonka helmalinja on rikkonainen. Pieni yksityiskohta pitää kokonaisuuden tyylikkäänä.

Kenza  is wearing a knit dress with a broken hem line. The little detail keeps the look stylish.

 
Avoin selkä on minusta aina tyylikäs ja upea tapa näyttää hieman ihoa. Jenniferin neule on rohkea, mutta farkut tasapainottavat kokonausuutta.
 
I have always thought that open back is a classy and interesting way to show some skin. The sweater that Jennifer is wearing, is bold but the jeans make a great, balancing pair for it.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti