keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

First time for everything

Varasin tänään ensimmäistä kertaa ikinä kirppispöydän, aika jännää. En tiedä onko muilla samanlaisia oireita, mutta mää jännitän aina suhteettoman paljon, kun teen asioita ensimmäistä kertaa. Joskus olin menossa junalla Kemiin. Noh, Kemiinhän ei mene junaa, joten mun piti vaihtaa bussiin Torniossa. Olin ihan paniikissa. Samoin, jos joudun autolla suunnistamaan uuteen paikkaan, jännitän, että osaanko perille. Sitten, kun tilanne on ohi, niin tulee aina tunne, että höh, eikö asia nyt tuon pahempi ollut. Ainoa huonompi juttu tuossa jännityksessä on se, miten se vaikuttaa tuohon autolla ajamiseen: panikoin ja käännyn joka ikinen kerta väärästä risteyksestä tai vähintään sinne väärään vasempaan :)

Tänään käytin ensimmäistä kertaa bomber-takkia, jonka käyttöä en sentään jännittänyt. Takkia oli kyllä erityisen hankala löytää kivijalkakaupoista. Tuntuu, että nettikaupat ovat täynnä niitä. Tuleeko muoti sitten vähän myöhässä perinteisiin kauppoihin? Onneksi on olemassa miesten osastot ja sieltä löytyi juuri täydellinen hieman pitempi malli mulle :)

Otetaan katse kevään hittitakkiin (ainakin siis netissä, haha) bomberiin.


Rakastan  Lauran asua, ihanan rennot nahkapöksyt yhdistettynä bomberiin!

I love Laura's outfit. The easy relaxed leather pants combined to bomber jacket - perfection! 


Vanessalla on perinteinen khakin vihreä bombertakki. Vuitton näyttää yleensä niin hienostuneelta ja klassiselta, mutta reppu näyttää rennolta tässä lookissa.

Vanessa's bomber jacket is the traditional khaki green, the Vuitton back baglooks great with this look. 

Rebeccan vaalea beige bomber näyttää ihanan raikkaalta, värityksen puolesta takki näyttää hieman kepeämmältä yhdistellä erilaisiin asuihin kuin tummat sisarensa.

Rebecca's beige bomber looks so fresh, I think with this color, the jacket is little bit lighter/easier to combine with different looks.

Pidän kuinka klassiset, valkoiset housut tuovat kontrastia maskuliiniseen bombertakkiin. Tätä Kenzan kombinaatiota minäkin haluan testata :)  

I like the contrast between the classic white suit pants and the masculine bomber jacket. I want to try this Kenza's combination too :) 

Aino näyttää suloisen coolilta pilottilaseissaan ja pilottitakissaan!  

Aino looks so cute and cool in her pilot sunglasses and pilot jacket!


Ai niin, ja mun kirppispöytä on Tampereella Radiokirppiksellä, pöytä nro 39 lauantasta 16.4.2016 alkaen, jos joku haluaa vilkaista :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti