tiistai 12. huhtikuuta 2016

Which One?

Moikka moi, täältä maailmankaikkauden suurimpien ongelmien keskeltä. Mulla on ollut hankintalistalla jo usemman vuoden ajan nuden värinen pikkulaukku. Talvella löysinkin täydellisen, Saint Laurentin monogram quilted chain wallet. Vai mikä lie virallinen nimi onkaan, se kun tuntuu olevan eri joka paikassa. 

Hello, from the middle of first world problems, haha. I have wanted to buy a small nude crossbody bag for a long time. I thought I found a perfect one earlier this winter (ok, it's spring now, but anyway).  Saint Laurent monogram quilted chain wallet. Or what ever the official name is, it seems to vary between different stores.
Olen yrittänyt etsiä sille vaihtoehtoa kuukausien ajan, mutta en ole löytänyt mitään, mistä tykkään. Joten olen vetänyt johtopäätöksen, että Saint Laurent on minulle se oikea. Olinkin jo varma, että ostan sen, kun saan säästettyä rahaa. Kunnes tänään klikkasin jotain random linkkiä, ja sieltä se paljastui: Gucci chain wallet nuden värisenä. 

I have tried to look a alternative option, but I have not found anything that I like. So I thought it's a sign that Saint Laurent is the right bag for me. I just needed to save the money for it. But today I clicked some random link and there it was: Gucci chain wallet.
Molemmissa on puolensa. Mielestäni Saint Laurent on kauniimpi ja siinä on haluamani hopeinen ketju. Mietin vaan, että onko se liian juhlallinen ja kyllästynkö joku päivä chevron tikkaukseen. Gucci on hieman rennompi, joten se sopisi ehkä myös arkeen kivemmin. Tosin arkena käytän mieluiten isompia laukkuja. Väri on myös aavistuksen neutraalimpi, en ole suuri pinkin ystävä, tosin pidän Saint Laurentin hailakasta väristä. Guccissa on kultainen ketju, joka oli alunperin pannassa, tässä se ei jostain syystä niin häiritse. Lisäksi, kun olen pitkään ajatellut ostavani Saint Laurentin tuntuu oudolta muuttaa yhtäkkiä mieltänsä.

Joten kysyn teidän mielipidettä, kumpi laukku on teistä kivempi? Kumpi mun pitäisi ostaa, hahhah :)

They both have they good and bad sides. I think that the Saint Laurent bag is more beautiful and it has a silver chain that I want. But I wonder is it too formal and will I get bored with the chevron quilting? The Gucci bag is little bit more relaxed and the color is more neutral. I'm not the biggest fan of pink, but I still like the color in Saint Lauren too. Gucci has a golden chain that I didn't want to have, but it doesn't bother me. I have been looking the Saint Laurent bag for such a long time and been so sure it will be mine one day, so it feels so weird to suddenly change up my mind.

So please dear readers, which one do you like more? Which one should I buy, haha? :)4 kommenttia:

 1. YSL on mun mielestä paljon rokimpi ja raikkaamman näkönen, gucci ehkä vähän klassisempi ja tätimäisempi. Mää äänestän tietty siis saint laurentia :D mutta en oksentaisi jos näkisin sulla ton guccin myöskään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kämppis sanoi ihan samalla tavalla :) Ja mää näin sen tätimäisyyden muka rentoutena, taidan olla vanha, hih :) Ehkä se on sitten YSL, yritän kaikkeni, etten mummoutuisi ihan vielä :)

   Poista
 2. Molempia merkkejä käyttäneenä niin molemmissa nahat laadukkaita, Gucci tosiaan tätimäisempi ja siksi myös yksinkertaisempi klassikko. YSL laukusta olen aina pitänyt ja jos hopea ketju iskee enemmään niin osta se, koska näissä molemmissa laukuissa toi ketjuosa aika hallitseva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti mielipiteestäsi ja näkövinkkeleistäsi! Hopea tuo mun mielestä raikkautta vaaleaan laukkuun. Näyttäisi siis, että YSL on viemässä voiton :)

   Poista