keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Fake It Till You Make It

Koska omistan laiskan luonteen, ajattelin, etten hae uutta esiteltävää trendiä kovin kaukaa, vaan näyttäisin, miten edellisessä kirjoituksessani esittelemän viittatakin pystyy huijaamaan.

Huijaaminenhan taas on parasta! Yleensä, kun pelaan jotain peliä, niin huijaan. Mikä on hieman ristiriitaista sen suhteen, että en oikein osaa valehdella. :) Kai miellän huijaamisen pieneksi pikku peliksi pelin sisällä (tällä lauseella kerään kyllä taas fiksuuspisteitä, mutta menkööt, haha). Minusta on hauska testata, että kuinka röyhkeästi pystyn huijaamaan ennen kuin jään kiinni. Harmi, että mieheni tietää ominaisuuteni, joten hän aina rollii minut jossain vaiheessa, haha :)

Because I'm such a lazy person, I thought that I wouldn't introduce any new trend this time. I will show you, how to fake that cape coat that I was talking about last time. 

Linda on pukenut bleiserin olkapäille ja jättänyt hihat roikkumaan vapaasti. Vaikutelma on rento ja bleiserin muotokieli jää viittamaiseksi. Eli aika vähällä saa korvattua viittatakin oston. Itsehän en näin fiksu ole, vaan haksahdin syksyllä ostamaan viittamallisen bleiserin :)

Linda is wearing a blazer on her shoulders, she doesn't wear the sleeves, so the form of the blazer looks like in a cape.


Izortze on heittänyt ylleen meksikolaistyylisen ponchon. Ponchon malli ja muoto viittaavat kovastikin viittaan.

Izortze is wearing a poncho. The stripes of it reminds me from Mexico. The form of the poncho is pretty much the same than in a cape coat I was telling you earlier.   


Suuri huivi kietoutuu Kenzan ympärille lämpimän näköisesti. Jos huivissa on kokoa, niin sen voi helposti asetella harteille siten, että se näyttää viittamaiselta, tyyli on vapaa ja asusteita voi käyttää apuna pitämään huivi paikoillaan.

The big scarf looks so comfy and warm on Kenza. If you have a big scarf you can wear it as a cape. Style it with accessories, they are a big help to hold the scarf the way you want.


Anna-Sofialla onkin hieno ja monikäyttöinen viitta päällänsä, tässä asussa hän on kuronut vyöllä vyötärönsä esiin. Viitta menee syksyllä ja keväällä takin asemasta ja talvella sen voi tietenkin pukea takin päälle.  

I love Anna-Sofia's versatile cape. In this look she uses a belt to hightlight her waist. During the autumn and spring, you can wear the cape as a jacket and during the winter just wear it on top of a coat to keep you warm!


Keräsin muutaman huivin House of Brandon -verkkokaupan sivuilta inspiraatioksi.


1 / 2 / 3 / 4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti