perjantai 27. marraskuuta 2015

Fun Faux Fur

Eilen elin kiireisessä maailmassa hieman erikoisen kolmetuntisen. Olin kurssilla, joka loppui puolilta päivin, kun alunperin oli tarkoitus lopettaa klo 15. Minulla ja muutamalla kolleegallani oli menoa klo 15, joten jouduimme kuluttamaan aikaa. Olla tekemättä mitään. Oli erikoinen ja vapauttava tunne, kun minnekään ei ollut kiire ja kukaan ei odottanut minulta mitään. Toisaalta en tiedä haluanko näitä lisää, sillä olimme lähellä tylsistymistä loppua kohden. Mutta hauska kokemus :)

Tekoturkiksia on nyt paljon liikenteessä ja enää ne eivät yritä mukailla aitoa turkista, vaan ne ottavat kaiken irti ja ovat hauskoja! Alla terkoturkisten väri-iloittelua. Uskaltaisitko sinä?

In the middle of busy world, where people hurry somewhere all the time I had a weird moment yesterday, when I suddenly did have extra 3 hours in the middle of the day and had nothing to do. Me and my colleagues attended this course that ended sooner that it was supposed to. We were meant to be somewhere else after three hours. So we had spend the time doing nothing. Nobody expected me nothing and I didn't have to hurry anywhere. It was weird but liberating feeling. It was nice experience but at the end of it, we were close to boredom, so this one time was enough for me :)

People are wearing lots of faux furs nowadays. And they don't try to look like real fur anymore, they look like lots of fun! Would you dare to wear a colorful faux fur like these bloggers?


Victorialla on kauniin sininen ja muhkea tekoturkis yllään. Näin pööröinen takki tarvitsee parikseen pillifarkut.

Victoria is wearing beautiful blue faux fur jacket. Because it's so puffy, it needs to be paired with skinny jeans.Saran huikea, räväkkä turkis ei jää huomaamatta katukuvassa. Ihana, kun hän uskaltaa pukeutua juuri niin kuin haluaa :)

You can't miss Sara's awesome and bold faux fur. I love her courage to wear what ever she wants to!


Charlotten tekoturkis on söpön mintunvihreä (latelenpa taas huikeita arvioita, aivan kuin kirjottaisin värisokealle lapselle). Alla oleva nahkatakki lämmittää, mutta tuo myös kontrastia ja rouheutta lookkiin.

Charlotte's mint green faux fur is so cute (oh yes, my observation is so sharp this time, it's like I'm telling this to a color blind kid). The leather jacket that she wears underneath, makes the combination warm but also gives roughness and contrast for the fur.


Amyn päällä oleva takki on hieman erilainen ja rokea veto. Takki taitaa olla niitä yksilöitä, jotka nopeasti vilkaistuna näyttää rumalta, mutta kun hetken katselee ja puntaroi, niin löytää sen kauneuden. Kun vaatteen kantaa ylpeydellä ja asenteella, niin mikä tahansa näyttää hyvältä!

The coat that Amy is wearing is a little bit different that we are used to consider as a beautiful cloth. But anything can look good on a person, who carries it with a pride and with a right attitude!


Zoé on yhdistänyt leopardikuosiseen tekoturkikseen kuviollisen ja värikkään huivin. Minusta se on hyvä idea ja se tekee kokonaisuudesta boheemin.

Zoé has added a colorful scarf with a pattern to her outfit that already includes a bold leopard print faux fur. I think the scarf is a good idea because it makes the outfit look boho chic!


Hauskaa viikonloppua kaikille! Itse painelen viettämään koko viikonlopun kestäviä pikkujouluja!

Have a great weekend everyone! I'm heading to a pre-Christmas party that lasts the whole weekend, so much fun!


Photos: Victoria Törnegren, Tickle Your Fancy, The Fashion Guitar, The Little Magpie, Les Babioles De Zoé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti