torstai 19. marraskuuta 2015

Outfit Inspiration For Pre-Christmas Party

Se on kyllä hassua, kun jotain ei tee säännöllisesti, niin aloitus on aina hankalaa. Olin tosi kiireinen parin viikon ajan, enkä jaksanut tai ehtinyt kirjoitella blogiini. Mielenkiintoni lopahti täysin ja olin jo heittää hanskat tiskiin: ei tästä mitään tule, lopetan koko blogin. Alkuviikosta ehdin taas paneutumaan asiaan ja heti seuraavana päivänä sormet syyhysi päästä jatkamaan :)

Olen huomannut, että sama pätee muilla elämän osa-alueilla. Jos urheilen kerran viikossa (saako näin vähäisiä urheilumääriä edes tunnustaa, kun kaikki tuntuvat elävän tiukkaa fitness-elämää), niin jumppaan raahautuminen on ylitsepääsemättömän vaikeaa. Ja kyllä, olen niin vanha, että käytän vielä sanaa jumppa, vaikka jumppatunteja ei ole tainnut löytyä saleilta kymmeneen vuoteen, haha! Jos taas urheilen kaksi-kolme kertaa viikossa, lähteminen on paljon helpompaa, kun on lähimuistissa, kuinka kivaa se on!

Se sporttauksesta. Mennään pikaisesti hauskempiin juttuihin. Pikkujoulukausihan tekee kovasti tuloaan. Tai ehkä on jo kovastikin meneillään. Minähän en semmoisista tiedä mitään, kun istun nenä kiinni tietokoneen ruudussa ja tappelen leikin mukulan kanssa :) Ehkä pitäisi treenata juhlimistakin useammin, niin pääsisi rytmiin mukaan ja tulisi harrastettua sitä useammin, hihi :)

Have you noticed that, when you don't do things regularly, it's always hard to start again. I was super busy past few weeks and I didn't have time to write on my blog. I totally lost my interest on this and I was near to give up and close up my blog. When I finally had time to post here, I remembered much fun it is and I got an energy boost to keep on going!

It's the same with other things too. If I do sports once a week (is it too much to confess that sometimes I don't do sports that often, when everybody seems to be so much into fitness nowadays) I don't really have motivation to it. But when I do sports more often I  don't get temptation to skip a class.

That's all I have to say about sports for now. I have more interesting stuff on my mind :) This is the time of year when the pre-Christmas parties are held. Or at least that is what I assume. I would now it better if I'd partied more often, haha! Oh well. Let's see a little bit of inspiration what to wear to these parties.


Tyylikäs  Linda on pukeutunut leveälahkeisiin housuihin ja pitkähihaiseen pitsipaitaan. Kokonaisuus saattaa kuulostaa helposti tylsältä ja liiankin peittävältä, mutta todellisuus on kaikkea muuta! Salaisuus on siinä, että ei pue paidan alle muuta kuin rintaliivit. Asu ei ehkä sovi virallisimpiin firman pikkujouluihin, mutta rennompiin juhliin kyllä.

Always stylish Linda is wearing wide legged pants and a long sleeve lace shirt. When you hear this combination, it might sound little bit boring and maybe too covering. But as you can see, it's everything but! The secret of this outfit is to wear only your bras under the see through lace shirt.


Elisan yllä on kaunis ja yksinkertainen punainen mekko. Vaikka hän on tarkoittanut sen arkeen, niin minusta se sopisi täydellisesti pikkujouluihin. Räiskyvää punaista väriä tasapainottaa mekon selkeä linja, eikä se ole yhtään liian överi. Halutessaan bling blingiä voi lisätä asusteilla.

Elisa is wearing beautiful and simple red dress. In this case, she's wearing it during the day time, but I think it would be perfect for the pre-Christmas party too! The red color might be bold, but the clean line of the dress balances the entity. If you want, you can add bling bling with accessories.


Annan ihastuttava iltapuku sopii juhlavimpiin pikkujouluihin. Veikka helma on runsas, niin yleisilme jää kepeäksi, koska mekko on edestä lyhyempi ja sirot korkkarit jäävät näkyviin.

Anna's black gown is absolutely gorgeous. Even if the hemline is full, the image of the dress remains light, because the dress is shorter in front and you can see the delicate heels.


Mielestäni ei ole kiellettyä käyttää värejä pikkujouluissa, siis muutakin kuin punaista, kunhan värin sävy on kuitenkin tumma tai synkkä. Janan mekko sopisi minusta todella hyvin pikkujouluihin, varsinkin jos haluaa erottua mustasta massasta. Ylipolvensaappaat olisi minusta myös kiva vaihtoehto korkkareille.

I don't think it's forbidden to use colors in pre-Christmas party! Just remember to stick with somewhat dark colors. I think Jana's dress would pop up nicely from the crowd of people wearing black. And even the over-the-knee boots that she's wearing, would be nice change for all those pumps.


Aina pikkujouluihin ei tarvitse pukeutua niin viimeisen päälle jäykästi. Voit tehdä kuten Izortze ja heittää perus t-paidan ja farkkujen pariksi siistit avokkaat ja sähäkän hopeanvärisen bleiserin, ja voilà, asu on valmis!

You don't always have to be so formal when you are dressing up to pre-Christmas party. You can do it like Izortze, wear a basic t-shirt and jeans, throw a statement blazer on top of it and put heels on your feet, and voilà, the outfit is ready!Photos: Linda Juhola, Start Living Your Best Live, Petra Karlsson, MungolifeBekleidet, Clochet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti