maanantai 27. heinäkuuta 2015

Spice Up Your Life With Fringe

Heippa,

Viikonlopun festaririennoista palanneena ja taas vähän väsynyt olo. Mutta kyllähän se piristää mieltä viettää kavereiden kanssa aikaa koko viikonlopun aamusta iltaan ja yöhön asti :) Nyt muutama päivä kotona ennen seuraavaa etappia.

Hapsut ovat iso juttu asuissa tällä hetkellä. Hapsuja näkyy pienimuotoisemmin koruissa, laukuissa ja kengissä. Rohkeampi käyttää niitä myös vaatteissa.

Tässä muutama inspiroiva hapsuasu.Elisan hapsumekko on kyllä upea! Koska mekko on hapsuista huolimatta yksinkertainen muotokieleltään, sen voi helposti asustaa päivä- tai iltakäyttöön. Jos olisin nähnyt pelkästään kaupan mainoskuvan, en olisi kiinnittänyt vaatteeseen sen enempää huomiota, mutta Elisa on herättänyt mekon eloon sopivalla määrällä asusteita.Olen itsekin yrittänyt löytää kivaa pussimaista reppua lähinnä festari- ja rantakäyttöön. Victoria on löytänyt ihanan hapsuisen yksilön. Asussa on ihanaa, kevyttä kesähenkeä, vaikka se onkin kokomusta.

I have been trying to find some nice backpack mainly for the summerfestivals and the beach use. Victoria has found amazing one with fringes. I love the easy summer touch of this outfit even though it's all black.


Vähän väriä elämään kahden mustan asun jälkeen, eli valkoista :) 3-vuotias tyttäreni tosin sanoi, että valkoisesta ei voi pitää, koska se on väri, josta kaikki väri on lähtenyt pois :) Jenniellä on ihana inkkarihenkeä huokuva mekko, jossa on hapsuhelma. Täydellinen kesäpäivän asu!


Katerinalla on hapsuja siinä muodossa, missä minäkin olen niitä eniten käyttänyt tänä kesänä, eli kimonon hihansuissa ja helmassa. Tässä kimonon kankaassa on ihana kuvio, siinä on hieman heimohenkeä, jota Katerina korostaa kaulakorullaan.

Katerina is wearing fringes the way I have been wearing them lately, in kimono. I love the pattern of this kimono. It has certain tribal spririt that Kateria highlights with her necklace.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Kuvat: Start Living Your Best Life, Victoria Törnegren, Fashion Fusion, Neon Rock

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti