keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Oversized

Moikka moi,

Muistan ajan, kun kaikki vaatteet piti olla ihonmyötäisiä. Aivan sama kuin palloksi maha oli turvonnut, kunhan vaan sai mahdollisimman tiukan topin mahtumaan päälle. Onneksi tämä muoti on ollut ohi jo kauan aikaa sitten. Oversized vaatekappaleita löytyy niin yläosaan, kuin alaosaan käytettäväksi. Tämän trendin kanssa tulee olla hieman varovainen, jos ei halua antaa liian leveää kuvaa itsestään :) Toki boyfriend farkkujen yhdistäminen ylisuureen bleiseriin voi näyttää hyvältä, varsikin jos on hoikka, mutta varmimmin onnistuu, kun yhdistää oversized vaatekappaleen johonkin tyköistuvaan.


Cindyllä on harmaa suuri jakku päällä. Jokin tämmöinen vaatekappale on itsellänikin hakusessa syksyä varten, vaikka miehelle olen sanonut, ettei minun saa antaa ostaa enää yhtään takkia! Takit taitaa olla mun heikko kohta.. yksi niistä :)

Cindy is wearing grey oversized blazer. I would like to find similar one too. Even thought I just told my husband that he should remind me not to buy any jackets anymore, haha.


Victorialla on ihana pörröisen oloinen neuletakki, joka menee viileämmällä säällä takista. Itse olen vähän vainoharhainen pörröisten paitojen kanssa, että eihän se tee minusta liian ison näköistä. Tässä yksilössä nukka ei näytä liian.. ööh.. tuuhealta :)

Victoria has great fluffy knit cardigan. Personally I'm little bit paranoid with fluff because I'm worried that it makes me look too big, but in this particular knit I don't think it would be a problem.


Aino on onnistunut yhdistämään boyfriend farkut oversized kokoiseen takkiin näyttämällä silti hyvältä. Boyfriend farkut ovat kesäni pelastus, jos hametta ei voi jostain systä laittaa päälle, mutta pillifarkut tuntuvat liian hiostavilta. 


Lisa on yhdistänyt raikkaan, valkoisen, ylisuuren paitapuseron mustiin pillifarkkuihin. Suuri ja laskeutuva paita tuo pelkistettyyn asuun mielenkiintoa.

Lisa is wearing fresh looking oversized shirt with black skinny jeans. Big and flowy shirt makes the plain look more interesting.


Oletteko te löytäneet oman ylisuuren suosikkivaatteen? :)


Kuvat: COTTDS, Victoria Törnegren, Uino, Lisa Rvd 
 
Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti