torstai 23. heinäkuuta 2015

Stripes All Day Long

Moi taas,

Reissusta palanneena, mutta ei kyllä kovin rentoutuneena. Tai alkupäivien rentous kaikkosi nopeasti eilisen pitkän ja tuskaisen kuuman paluumatkan syövereihin. Tänään laukkujen purku, pyykkien pesua ja uudelleen laukun pakkaus tulevan viikonlopun Qstock festivaaleja varten. Olin ajatellut pukeutuvani shortseihin, kimonoihin, mekkoihin, mutta säätiedotus lupaa vesisadetta koko viikonlopulle, blääh!

Lentokentällä tulee seurattua aina ihmisiä. Siellä näkee eri kansallisuuksia ja on hauska arvuutella kuka on mistäkin maasta stereotypioiden perusteella  :) Yksi mikä minun mielestäni yhdistää suomalaisia, on että he tykkäävät pukeutua raitaan. Minä lukeudun heihin! Raita on helppo, samalla rento, mutta tyylikäs. Riippuu, miten sen yhdistää.


Anna Sofia on pukeutunut kauniiseen vartaloa myötäilevään raitahameeseen. Tykkään hameen pituudesta ja siitä, että raidoitus on mielenkiinoinen, kun se on sommiteltu sekä pystyyn, että vaakaan.


Katerinalla on ihanan rento raidallinen paitapusero päällä. Raidalliset paitapuserot ovatkin nyt aika suosittuja. Tämän yksilön voisi valjastaa toimistokäyttöön esimerkiksi mustilla pillifarkuilla ja lämpimää kesäpäivää varten voisi vaihtaa shortsit.

Katerina is wearing relaxed striped shirt. Different striped shirts are quite polular at the moment. If you would like more sophicated look you could wear the shirt at the office with a pair of black skinny jeans. Or for the warm summer day you could pair it up with shorts.


Millan raitamekossa on nyöritykset kaula-aukossa. Nyörit ja hapsut ovat aika iso juttu nyt muodissa ja varsinkin kesäasuissa ne pääsevät oikeuksiinsa. Raitamekko on helppo ja raikas asu päivään!

Jätän jutun lyhyeksi tällä kertaa. Pitää jatkaa pakkailuja ja ehkä levähtää vähän, sillä viime yö jäi lyhyeksi unien puolesta.


Moi!


Kuvat: Style Plaza, Neon Rock, Lack of Color

Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen raita-fiilistelijä :) Raita on hyvä. Erittäin tyylikkäitä kuvia muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raita antaa ihanan raikkaan fiiliksen asuun :) Tyylikkäistä kuvista saan kiittää upeita bloggaajia, jotka ovat antaneet minule luvan käyttää niitä täällä :)

      Poista