sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Lace With Modern Twist

Heippa,

Päätin ajastaa yhden kirjoituksen reissun ajaksi, ettei vaikuttaisi että lopetin homman heti alkuunsa :) Yksi vuosia kestänyt rakkauden kohteistani on pitsi. Minulla on pitsihameita, -shortseja, -paitoja ja erityisesti -mekkoja kaapit täynnä. En vain voi vastustaa niitä ja välillä huvittaa, kun yritän perustella itselleni, että miten muka tämä pitsimekko on täysin erilainen kuin viisi jo omistamaani. Oh well.

Vaikka tämä ihastus on kestänyt vuosia, niin muistan, kun vuonna 2008 olin ostamassa valmistuijaismekkoa ja putiikin omistaja esitteli minulle pitsisiä versioita. Naureskelin, että vain mummot käyttävät sitä ja kuinka vanhanaikaista :) Myyjätär puolustautui, että siitä on tulossa iso juttu ja pariisittaret käyttävät sitä jo. Noh, koska minä en koskaan ole omaksunut trendejä eturintamasssa, hauduttelin asiaa ja totuttelin silmiäni vielä muutaman vuoden :) Nyt seitsemän vuoden takainen totaalityrmäys pitsiä kohtaan naurattaa, kun tiedän tämän hetken tilanteeni :)


Alexalla on ihania pitsimekkoja, mutta valitsin tämän tyylin esittelyyn, koska se on vähän jotain erillaista, mitä itse käyttäisin. Inspiroidun usein jutuista, mitä en itse olisi keksinyt yhdistellä. Pitää ehkä laittaa samantyypppiset vaatekappaleet hakuseen ja uskaltautua pukemaan ne päälle :)

IMG 0956 

Tämä nahkahame, jossa on pitsihelma on aivan ihastuttava. Tästä voin vaan olla kateellinen Jennielle :) Haluan lisätä, että kun minä olen kateellinen, niin olen sitä aina hyvällä/ihailevalla tavalla. Itseasiassa tämä tyyli on toteutettavissa myös hankkimalla pitsinen alushame tai -mekko. Sen voi pukea haluamansa hameen, mekon tai vaikka pitkän puseron alle.

Tässä Vilman kuvassa kaikki on taas vaan niin täydellistä, mekko, tunnelma, kaunis nainen :) Asu on itseasiassa Minna Hepburnin suunnittelema hääpuku, mutta mielestäni sitä voisi käyttää muulloinkin. Moni nainenhan haaveilee, että voisi säilyttää häämekkonsa ja käyttää sitä myöhemmin uudelleen. Jos hääpuku on tämän tyylinen, niin se on täysin mahdollista!


Lisan pitsisomisteinen paita on juuri sopivan rento kesään. Pidän pitkistä hihoista, sillä ne suojaavat auringolta, mutta paita näyttää silti ilmavalta ja kevyeltä käyttää kuumuudessa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän haluan esitellä paljasta ihoa. Kun yhdistää lyhyet shortsit pitkähihaiseen paitaan, ei ole vaaraa, että näyttää mauttomalta.

Lisa's white lace detail shirt is perfect for summer days. Long sleeves covers from the sun. The older I get less bare skin I want to show on public. When you wear shorts it's good to wear something that covers your upper body to balance the look and you won't look tacky.

Minä jatkan lomailua, toivottavasti Suomessakin kelit on parantuneet :)


Kuvat: Alexa Dagmar, Fashion Fusion, Vilma P., Lisa Rvd 

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti