torstai 16. heinäkuuta 2015

This is it, My style inspiration


Moi,

Olen vuosia seurannut muotiblogeja ihaillen kauniita kuvia ja ihmisten taitoa yhdistellä erilaisia vaatteita ja asusteita, joilla on luotu jotain uutta ja mielenkiintoista asukokonaisuuden muodossa. Aina silloin tällöin olen miettinyt blogin perustamista, viimeisten kuukausien aikana enemmän. Itselleni ei kuitenkaan ole suotu pukeutumisen tai yhdistelyn silmää niin paljon, että sitä kannattaisi julkisesti esitellä tai että pystyisin inspiroimaan ihmisiä. Toisaalta en myöskään osaa esiintyä luonnollisesti kuvissa :)

Siispä päätin, että perustan blogini näille ihailemilleni tyylitaitureille, jotka osaavat pukeutumisen, rentona kuvissa poseraamisen ja kauniiden kuvien tuottamisen.

Tässä ensimmäinen postaus, jonka pyhitän suurimmalle intohimolleni muodin saralla, mitä kauneimmille yksilöille, eli laukuille. Saatan istua tuntikausia koneen äärellä ja haaveilla esimerkiksi näistä:


Alexa Dagmarin upea Saint Laurentin Monogram tassel satchel. Laukun tekstuuri yhdistettynä metalliosien hopeaan väriin saavat melkein itkemään, kuinka kaunis laukku voi olla, haha.


Vilmalla on kaunis vaalean roosa Ted Bakerin Jamun clutch. Omistan itse tämän mustana, mutta harmittelen, etten huomannut tätä väriä ennen kuin se myytiin loppuun. Tuo väri olisi erityisesti kesäisin mahtava juhla-asujen viimeistelijä.


Anna Sofian Céline Trapeze laukku on hurmaava burgundyn ja beigen yhdistelmä. Laukku viehättää yksinkertaisuudellaan.Millalla on ihastuttuva Marimekon Clutch/kirjekuorilaukku. Rakastan yksinkertaisia juttuja, mitä kirjekuorilaukut yleensä edustaa laatikkomaisuudellaan. Itse käytän niitä yleensä iltamenoissa. Millan laukku näyttää kuitenkin tilavalta ja sopivan rennolta päiväkäyttöön.

Siinäpä se, mun ensimmäinen postaus. Aika jännää :)


Kuvat:
Alexa Dagmar, Vilma P., Style Plaza, Lack of Colour

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti