keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Stylish Comfy Wear - Knit Dress

Pikkujouluista ollaan selvitty. Hmm, enpä ole muuten ikinä ajatellut sanaa selviäminen sen syvällisemmin. Olen käyttänyt sitä kuvaamaan, että ohi on, mutta kyllä, alkometri on näyttänyt nollaa jo heti lauantai-illasta lähtien! :) Lauantai-ilta menikin kaverin kanssa mummoillessa viltin alla. Naureskeltiin, että 10 vuotta sitten oli melkoisen eri meininki. Ei olisi tullut kyseeseenkään, että oltaisiin juhlittu vain yhtenä iltana. Vaikka oli kuin huono olo, niin aina jaksoi tsempata seuraavaankin iltaan. Voi niitä aikoja. Onhan niitä hauska muistella :)
  
Olen tänä syksynä ihastunut neulemekkoihin. Mikä ihana tekosyy pukeutua vain yhteen vaatekappaleeseen! Siinä on hihat, ei tarvitse miettiä, millä peittää olkapäät/käsivarret. Kyseinen vaate on kuin suunniteltu sunnuntai-iltapäivään, eli olemaan mukava ja lämmin, mutta asustamalla mekko käy myös toimistovaatteesta.

During this autumn I have fell in love with the knit dresses. It's the most lovely excuse to wear only one piece of cloth at the time. It covers your shoulders and arms, so you don't have to think, how to cover them. It's the perfect outfit for lazy Sunday afternoons, because they are so comfortable and warm, but when you accessorize the dress, it's good to go as an office outfit.

 

Sara on pukeutunut neulemekkoon, joka itseasiasssa vaatii housut alle lantiolle nousevan halkion vuoksi. Kokonaisuus on  harmoninen, culottes-housut jatkavat kauniisti mekon levenevää muotokieltä.

Sara is wearing a knit dress that has a slit all the way up to her waist, so the outfit needs pants. The culottes are perfect match with the dress, they look so harmonic together.


Annan kokonaisuus on yhdistelmä hempeitä murrettuja sävyjä yhdessä. Ei haittaa, vaikka värit eivät ole täsmälleen samoja keskenään, kun ne ovat peräisin samasta värikartasta.

The catch of the Anna's outfit is, how she combines different earth tones together. The result is gentle and warm.


Alexan asun haluaisin pukea päälleni semmoisenaan. Naiselliset ylipolvensaappaat antavat sopivasti kontrastia ja siroutta muhkealle neulemekolle ja laukusta on turha aloittaakkaan. Vuodatan kyyneliä joka kerta, kun sen näen, koska se on niin kaunis, haha!

I would like to wear Alexa's outfit just the way it is. The feminine over-the-knee boots give nice contrast to the big and maybe little bit masculine knit dress. And I won't even start with the YSL bag because I might cry because it's so pretty, haha!Itse olen huono käyttämään yhtä väriä asuissani, mutta Cathrine tietää, miten homma hoidetaan. Tulee käyttää erilaisia struktuureita ja jopa hieman eri sävyjä käyttämästäsi väristä ja voilà, hyvältä näyttää!

I'm not that good at wearing one color in my outfits but Cathrine knows how to do it and look amazing. You have to use different kind of structures and maybe even different shades of the color that you want to use, and voilà, all is good!


Larisalla on ihanan kepeä ja suloisen hempeä neulemekkoasu. Mekko näyttää siltä kuin se olisi vain liian suuri neulepaita, joka on siis hyvä idea, jos mekon löytäminen tuottaa vaikeuksia. Asusteet tuovat ripauksen luksusta ja keveyttä asuun.

Larisa's knit dress outfit is light and sweet. The dress looks like it's just a little bit too big sweater, which is a good idea if you have problems to find a suitable knit dress. The accessories bring a touch of luxury.Photos: Sara Che, Mungolife, Alexa Dagmar, Cath In The City, The Mysterious Girl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti