sunnuntai 2. elokuuta 2015

Lace-Up Sandals

Heippa,

Sunnuntaina pysähdyttiin kotimatkan varrella huoltoasemalle. Tyttöni riensi oitis leikkipaikalle, jossa pitää ottaa kengät pois. Hieman nauratti, kun huomasin lasten kenkärivistön, siellä ei ollut muuta kuin Crocseja. Samaan asiaan törmäsin, kun siskoni pohti, että mitä kenkiä lapset käyttivät kesäisin ennen kuin Crocsit keksittiin. Jäin miettimään asiaa ja sehän oli remmikengät. Pysyivät tiukasti jalassa, mutta olivat avonaiset ja jalat saivat hengittää. Onneksi näitä remmikenkiä saa taas, aikuisille sopivina ja muodikkaampina versioina :)


Alexalla on aivan upeat avokkaat. Sisäinen ballerinani huokailee ihastuksissaan :) Haluaisin samanlaiset punaisina, mutta joudun ehkä vähän odottamaan, että jokin edullisempi merkki ymmärtää tehdä ne minulle :)


Kekseliäs ja taitava Milla on tehnyt itse omat remmikenkänsä, tai ehkä oikeammin nimettynä gladiaattorisandaalinsa. Välillä ihmetelen hänen keksiliäisyyttä, kun hän tekee näitä DIY projektejansa :)


Aina tyylikkäällä Anna Sofialla on verkkomaiset korkokengät, jotka solmitaan kiinni. Liehuvat nauhat antavat vielä lisämausteen kenkiin, jotka vangitsevat katseen!


Cindynkin kengät huokuu  balleriinahenkeä, mutta korkeat korot ja leopardikuvio antaa niille rockimman vivahteen. Ihana lisä Cindyn kokovalkoiseen asuun.

Cindy's pumps looks like a rock ballerina could wear them. They give a fresh whole white outfit a little bit of spice.


Vieläkö muistatte lapsuuden remmikengät? Mitä mieltä olette näistä naisellisista ja uudistuneista versioista? :)


Kuvat: Alexa Dagmar, Lack of Color, Style Plaza , COTTDS


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti