perjantai 11. joulukuuta 2015

Black And White

Oletteko huomanneet, että nykyään on tapana nostaa esiin toisten ihmisten virheitä ja pönkittää sillä omaa egoa. Sillä miten asiat ilmaistaan ja toista ihmistä lähestyy, on suuri vaikutus ilmapiiriin. 

On ihmisiä, jotka lähestyvät tuhahdellen, että olet tehnyt virheen ja tekevät asiasta ison haloon. Jos itse sattuisin tietämään 100 % varmuudella, että toinen on nyt mokannut, niin silti lähestyisin ihmistä varovaisesti ja ystävällisesti tiedustellen, että voisitko tarkistaa asian. Mutta jos hyökkään syytellen sotaan, niin saan varmasti kiukkuisen vastauksen takaisin.

Parastahan on tietenkin silloin, kun vika onkin sen henkilön, joka alunperin tuli huutelemaan asiasta. Tekisi mieli näyttää keskisormea, jodlata kuin intiaani ja tanssia ripaskaa! Näistä toimenpiteistä huolimatta itselle jää aina paha maku suuhun negatiivisesta kohtaamisesta. Tyypit hei, relatkaa. Kaikki me mokaillaan, useimmiten asiat eivät oo niin vakavia, ja ne pystyy korjaamaan. Ei pönkitetä omaa itsetuntoa sillä, että mässäillään toisten mokilla! Jos olet hyvä ja taitava, niin kyllä se huomataan muutenkin, ei siihen tarvitse käyttää apuna ympärillä olijoiden mollausta! Usein huutelu kääntyy jopa itseään vastaan.

Asiat eivät ole musta-valkoisia, toisin kuin alla olevat upeat leidit!

Have you noticed that some people like to point out other people's mistakes just to show how much better they are. It makes a difference how you approach people and let they know about their possible mistakes. At least I like to ask politely that could you please check this thing again.

And the best thing ever is, if the mistake is not your. The mistake is made by the person who was rude to you. Then you would like to give a finger to that person, shout out like an indian and dance the victory dance! Even after that, you feel bad, because the meeting had a negative vibe.

Hey people, it's ok to make mistakes. Most often they can be fixed, it's not that serious! Don't try to make other people down just because you want to stand out and shine! If you are talented you will be recognized!

Things are not all black and white, unlike the fabulous ladies below!


Yksinkertaisuus on selkeästi minun juttuni. Huomaan, että juuri yksinkertaiset asut saavat minut aina pysähtymään ja haukkomaan henkeä. Näin kävi muun muassa, kun näin tämän Elisan asun.

I have noticed that simplicity is my thing. It's those beautiful simple outfits, like this Elisa's version, that stops me to catch my breath!Erikoisemmat alaosat sopivat hyvin rouhean paitapuseron kumppaniksi. Cindyn rockahtavat farkut ovat aika upeat!


The dotted jeans that Cindy are wearing are pretty special and unique. They are perfect match for crisp, white button-up!


Amy on valinnut modernimman ja kevyemmän housupuvun ylleen kuin perinteinen jakkupuku olisi. Tyyli sopii hänelle!

Amy is wearing modern and lighter version of a business suit. This style looks good on her!


Pidän tavasta, jolla Jana on yhdistellyt mustavalkoisia printtejä. Kokonaisuus jää kauniin ja eteerisen vaaleaksi.


I like the way Janan mix and match the black and white prints. The result looks fresh and beautifully light.
 

Izortze on asustanut klassisen valkoisen bleiseritakin lenkkareilla ja muodikkaalla pussimaisella laukulla.

Izortze has accessorized her white blazer coat with sneakers and fashionable bucket bag.


Photos: Start Living Your Best Live, COTTDS, The Little Magpie, Bekleided, Clochet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti