maanantai 21. joulukuuta 2015

So This Is Christmas

Moikka, tulipas pieni breikki kirjoitteluun. Mutta ennen joulua on varmaan muillakin hässäkkää joululahjaostoksineen, työkiireineen (kun maailma pitää saada valmiiksi, että voit olla pari päivää vapaalla), lapsineen, jotka alkavat olla pinna kireällä, kun joutuvat jännittämään, että tuoko pukki sitä vauvaprinsessaa vaiko ei. Viikonloppuna ehdimme hieman virittäytyä tunnelmaan joulutorilla. Tyttäreni alkaa muuten aina höpöttelemään apinoista, kun sanon sanan torilla :)

Joulu on siis muutaman päivän päästä. Itse tykkään pukeutua kauniisti, mutta säilyttää jossain määrin kotikutoisuus. Kyseessä on kuitenkin (yleensä) perhejuhla, eli överiksi ei tarvitse vetää. Ja kyseiset vaatteet päällä tulee jaksaa pyöriä koko ilta.

Hello, so the Christmas holidays are on it's way here. I personally like to wear something nice and beautiful on Christmas Eve. But still, I want my outfit to be comfortable. Here are some examples!


Isabella on pukeutunut hameeseen ja kauniiseen neuleeseen, jossa on hihoihin ommeltuja korukiviä. Koska neule on niin näyttävä, ei tarvitse juuri huolehtia muista koruista asustamaan kokonaisuutta!

Isabella is wearing s skirt and a beautiful knit. Because the sleeves looks like a piece of jewellery in itself, you don't have to worry about the accessories!


Katerinan mekossa on kaunis burgundin sävy. Mekko on tyylikäs ja simppeli. Keveytensä ansiosta, sillä jaksaa edustaa (jos nyt perheen kesken täytyy edustaa, haha) koko jouluillan. :)

Katerina has a dress that has a beautiful shade of burgundy color. The dress is simple and stylish, and because it's so light, it's comfortable to wear the whole Christmas evening. Anna on yhdistänyt mukavan, pehmeän neuleen näyttävään paljettihameeseen. Minusta paljettihameet ovat parhaimmillaan yksinkertaisen neuleen kumppanina, neuleen arkisuus tasapainottaa kivasti paljettien säihkyvyyttä.

Anna has combined a comfortable, soft knit with a stunning sequin skirt. I think the showy sequins are best to be paired up with something with a ordinary texture.

Vilmalla on yllään kiiltäväpintainen juhlahaalari. Kangas näyttää joustavalta, joten se on luultavasti supermukava. Siinä vaiheessa, kun haluaa käpertyä uuden kirjan kanssa sohvan nurkkaan, strasseilla koristellun bleiserin voi vaihtaa neuletakkiin.

Vilma is wearing a  shiny overall. The fabric looks like it's stretchy, so it must be super comfortable to wear. Late in the evening, when you have your own time, you can switch the embellished blazer into a nice cardigan. 


Saran vihreä haalari on upea! Ja värinsä puolesta se sopii täydellisesti jouluun, kunhan vaan on varovainen, ettei tule sekoitetuksi joulukuuseen. :) Tietenkin, jos on tarve vältellä raskaita sukulaisia, niin asu voi olla käteväkin :) Ei kai, tämä haalari herättää kyllä minussa kateutta!

Sara's green overall looks amazing! And the color is perfect for the Christmas Eve. You only need to be careful that you won't get mixed up with the Christmas tree, haha :) Well, it could be handy, if you have to avoid annoying conversations with your relatives, haha. Just kidding, I'm little bit jealous of this overall!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti