perjantai 4. joulukuuta 2015

When Life Is Kicking Your Ass

Tiedättekö, kun kaikkialla puhutaan, että elämässä ei kannata haaskata aikaa tylsiin asioihin, vaan tehdä töitä saavuttaakseen unelmat, olla rohkea ja heittäytyä vietäväksi, tulee uskoa itseensä, niin kyllä kaikki onnistuu. Allekirjoitan kaiken. Haluan haistattaa pomolleni pitkät, myydä asunnon, pakata tytön rinkkaan ja kantaa supervoimillani mieheni lentokoneeseen päämääränä mikä vaan, missä kaikki olisi kivaa.

Mutta. En ole rohkea. En uskalla hylätä arkeani. Mitä jos en saa töitä. Olen opiskellut vuosia, en voi aloittaa kaikkea alusta. Mieskin on kiinni omassa firmassaan. Ajattelen myös, että ei asiat pakenemalla parane. Arki se tulee maailmallakin. Työlupien kanssa tulisi kuitenkin ongelmia, jne. jne. Olen maailman paras tekosyiden keksiä. Ja silti olen onneton ja haaveilen kaikesta aiemmin mainitusta. 

Kun maailma potkii päähän, tykkään haaveilla kauniista laukuista ja ihanista reissuista. Mikä on teidän pako arjesta -metodi?

Etsin blogeista lomakuvia, ja sattumalta löysin tämän kertaisellekin postaukselleni punaisenlangan -  oletteko pistäneet merkille, että uimapuvut ovat pop!

You know, when all around people say, that don't waste your life for doing something that is boring to you. And work hard to achieve your dreams, be brave and just go with the flow. Believe yourself and everything will work out for you. I agree. I want to do just like that. I want to say Sayonara Bitch! to my boss, pack my daughter to my backpack, and use my superpower to lift up my husband and carry him to a plane to get somewhere, where everything is just nice and all good.

But. I'm not brave. I'm too afraid to give up with everything that I have achieved in my life. I have studied for years, I can't waste it all. I also think that the escape isn't answer to anything. Ordinary life will appear also when you are away. I'm probably the best person to give excuses, to stay at home and do nothing. Still I'm not happy.

When life is kicking my ass, I tend to look beautiful purses or dream about traveling. What do you do on your bad days? 

So I was trying to look for holiday pics for this post and by mistake I found a theme. Have you noticed that swimsuits are pop again!


Carmenin yksikertaista tyylikkyyttä! Voin vain kuvitella, millaisissa maisemissa hän haaveilee!

The simplicity by Carmen! I can picture the spectacular view where she's daydreaming!


Racquelin yllä on upea asteekki kuvioinen uimapuku. Asusteet vain korostavat uimapuvun luomaa heimohenkisyyttä!

I love the swimsuit with tribal spirit, that Racquel is wearing. Her accessories are perfect to highlight the mood of the Aztecs.


Isabella on pukeutunut rohkeaan uimapukuun upeissa maisemissa! Pukuun saa helposti peittävyyttä ja ehkä hieman suojaa katselta, kun vetää kauniin kimonon ylleen.
 
Isabella is wearing a bold swimsuit in a stunning environment! It's easy to cover up a little bit with a beautiful kimono.


Uikkari on siitä kätevä, että kun vetää kimonon ja shortsit jalkaan, niin asusta tulee kaupunkikelpoinen, Larisa näyttää mallia!

Swimsuit is handy in a way, that all you have to wear is shorts and a kimono on top of it, and the outfit is ready for the walk in a city. Larisa shows us an example!


Victorian tyyli miellyttää minua todella paljon. Tykkään myös sitoa huivin päähäni, kun olen rannalla. Kun uimapuvussa ei ole olkaimia, ei tarvise pelätä outoja rusketusrajoja ja siitä johtuvia vaateongelmia :)


I like Victoria's pool style a lot. I also like a tie a scarf on my head when I'm on holiday, it gives a certain bohemian look. With bandeau swimsuit you don't have to worry about the weird tan lines on your shoulders :)


Photos: The Chronicles Of Her, Racquel Natasha, The Pile Of Style, The Mysterious Girl, Victoria Törnegren

2 kommenttia:

  1. Ei kökkäre! Kirjotin kommentin ja se hävis! Ei todellakaan mee hyvin mullakaan, mut oon tehny sellasen ratkasun et ostan aina välillä arvan ja joku päivä se sit ratkasee mun rahahuolet :D Otan sut sitten mukaan uikkarilomalle lämpimään <3

    VastaaPoista
  2. Ah, kuulostaa hyvältä, kai sää piffaat mulle sen uikkarinki :) Mää oon niin hyväuskoinen hölmö, että uskon että lottovoitto menee aina sille, joka sitä tarvii eniten. Eilen sanoinki mun kämppikselle, että nyt meidän kannattaa lotota, nyt on hyvät mahdollisuudet voittoon :) Arpaonnea sullekin hani <3

    VastaaPoista