tiistai 8. joulukuuta 2015

Sleeveless Coat


Otin taannoin yhteen erään pätemishaluisen, keski-ikäisen miehen kanssa. Meillä oli mielipide-eroja vähän joka asiasta ja selvästi emme vain tulleet juttuun keskenämme. Sanoimme näkemiin kylmissä tunnelmissa. Törmäsin häneen firman pikkujouluissa. Ajatukseni oli nyökätä hänelle kohteliaasti ja jatkaa matkaa, mutta hän ajattelikin toisin. Hän tuli teennäisen iloisesti kyselemään kuulumisia ja oli mielin kielin. Menin täysin hämilleni tilanteesta ja suuni loksahti auki. Mies rukka varmaan päätteli auki jääneestä suusta valuvasta kuolastani, että olen täysin lääpälläni häneen, haha :) Ja sehän itseasiassa olisikin hänelle paras rangaistus - että rakastuisin häneen. Voitte vaikka kysyä mieheltäni :)

Totta kai pitää tulla toimeen ja olla ystävällinen, mutta mielestäni se riittää. Ei kaikista tarvitse tykätä ja se pitäisi olla ok. Ehkä mulle voisi syöttää jotain miellyttämishaluisuuspillereitä, tuo ominaisuus kun puuttuu minusta kokonaan. Mieheni ainakin juoksisi riemusta kiljuen apteekkiin, jos kuulisi moisen lääkkeen mahdollisuudesta :)

Nyt kun talvet ovat leutoja, niin  takkien kanssa voi hieman leikitellä. Kun takista napsaisee hihat poissa, niin tulee liivitakki, hihaton takki... miksi näitä nyt sitten kutsutaankaan :) Jokatapauksessa, lopputuloksesta tulee mielenkiintoisen näköinen.

So I met this man at my work, and we really didn't get along at all. We disagreed basically on everything. I bumped into him at my company's pre-Christmas party. I was about to nod politely and pass him by but he stopped me and was trying to be super interested to know how I'm doing. It was totally fake how he acted. I was shocked and I didn't know how to act, so I probably ended up looking like an idiot! Oh well, I guess that's my normal look, haha!

I think it's enough to be polite and come along with everybody, but it's ok, if you don't like someone. You don't have to act anything else. Or it it just me? Did I forget to eat my nice-person pills? I guess my husband would like to have a prescription for me for that medicine, haha :)


Anna-Sofia on pukenut klassisen turkisliivin neulepaidan päälle. Tämä pari on moniulotteisemman näköinen kuin takki, mutta lienee selvää, että asu ei sovi pakkasille.

Anna-Sofia is wearing a classic piece, fur vest, on top of a sweater. The combination looks more dimensional than just a coat, but you know it's is not warm enough for winter colds.


Barboran asu on hyvinkin lady-like: tikkauksia, saapikkaita, kultaa!  Modernin silauksen antaa villakangasta oleva hihaton takki, liivi.

Barbora's outfit is very lady-like, she has combined quilting, boots, gold and black! The sleeveless coat gives a modern touch for everything.


Rebecca on heittänyt liehuvan paitapuseron päälle liehuvan trenssistä muotokielensä saaneen liivin. Se ei juuri taida lämmittää, mutta saa asun näyttämään mielenkiintoiselta.

Rebecca's vest has the same look as the classic trench coat. I don't think it makes you warm, but never mind, it sure does make you look cool!


Kun näin tämän asun ensimmäisen kerran, en edes heti ymmärtänyt, että Lindalla ei ole takkia päällä, vaan neule, jonka päällä on pitkä ja paksu liivi. Hyvä huijaus, upealta näyttää!

When I saw this outfit the first time, I didn't realize that Linda is not wearing a coat but a sweater and a long and thick vest on top of it. Nice cheat, great look!


Aino onkin vetäissyt trenssitakkia muistuttavan liivin mekoksi ja heittänyt takin sen päälle. Mielenkiintoisen näköinen yhtälö, kun usein liivi puetaan takin päälle ei alle!

Aino is wearing a vest, that resembles a trench coat, as a dress. I think this outfit looks fresh and interesting, because normally you wear a vest on top of a coat not under!


Photos: Style Plaza, Vogue Haus, Rasberry&Rouge, Linda Juhola, Uino 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti