tiistai 27. lokakuuta 2015

All Black Halloween

Jännittäviä aikoja eletään, kun Halloween tekee tuloaan. Itsehän olen melkoinen noita-akka, kun aamulla nousen sängystä ylös, kohina vaan käy, kun lapset juoksevat kirkuen pakoon, hihi :) Kuten jo aiemmin mainitsin olen lähdössä viikonlopuksi Lontooseen. Olen sen verran tylsä ihminen, etten ole koskaan viettänyt kyseistä juhlaa. Nyt on sitten kiva lähteä viettämään sitä suuren maailman malliin.

Anoppi tuossa kyseli, että tarkoittaako lapset kysyessään: "karkki vai kepponen", että saa valita antaako heille karkin vai kepposen. Sehän olisikin hauska, kun ei tarvitsisi ostaa kulhollista karkkia möröksi pukeutuneille lapsille, vaan saisi herkutella kaikki itse ja sen lisäksi keppostella ja pelotella naapurin tenavat kunnioittamaan sun rispektii loppu elämäksi :)

Halloween asuja harvemmin näkee muotiblogeissa, mutta kokomusta sopisi mielestäni teemaan hyvin. Selittelen tietenkin vaan, koska haluan itse päästä mahdollisimman helpolla tänä(kin) vuonna :)  Jenkeissähän saatetaan pukeutua Halloweenina vaikka Tähkäpääksi, mutta sehän se vasta pelottavaa onkin, kun aikuinen nainen muuttaa herkän satuolennon yliseksikkääksi hahmoksi.

Petra on luonut lookin, joka sopii täydellisesti Halloweeniin. Ah, niin kauniin synkkä, rock ja cool. Tummat huulet ja avonainen kaula-aukko eivät sovi ehkä jokapäiväiseen kadulla lampsimiseen, mutta tämä tyyli uhkuu surumielistä itsevarmuutta.


Hetken sain tarkentaa katsettani, että onko Katerinalla päällä haalari vai housut ja kauluspaita. Jos jollakin on samoja ongelmia, niin voin paljastaa, että oikea vastaus on jälkimmäinen vaihtoehto. Klassiset valinnat ylä- ja alaosaksi, toimii.


Jennie on myös kasannut tummanpuhuvan asun ylleen. Hattuineen ja teräväkärkisine saappaineen, hän voittaisi suvereenisti Halloween-rock-kuningattaren tittelin. :)


Kun otin teemaksi kokomustan asun, niin ensimmäisenä tuli mieleen Cindy. Hänen bloginsa on täynnä tummanpuhuvia ja synkkiä asukokonaisuksia. Hieman puhvimaisesti puettu takki ja iki-ihana Sophie Hulmeen laukku tuovan oman teränsä tähän asuun.

Aino on ottanut asukuvansa salaman kanssa ja se tuo kivaa tunnelmaa kuvaan. Tässä on jotain hieman kotikutoista ja pelottavaa syyspimeään. Rock-henkinen T-paita ja nahkaa, voiko muuta toivoa!


Photos: Petra KarlssonMy Neon Rock, Fashion Fusion, COTTDS, Uino

2 kommenttia:

  1. "naapurin tenavat kunnioittamaan sun rispektii" :D Mää en kestä! Niin ja parashan on vaan pukeutuu mustaan ja sanoo että esittää goottia/vampyyria/rokkaria/Wednesday Addamia.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, parasta on päästä mahdollisimman helpolla, ja sit vaan mulkaisee "vittu, mikä daiju" -ilmeellä, jos joku kehtaa udella, että mitäköhän rouva (toivoen tietenkin, että henkilö kutsuisi neidiksi) mahtaa esittää tänä Halloweeninä :)

    VastaaPoista