keskiviikko 21. lokakuuta 2015

The Classy Way To Show Some SkinOstin juuri nettikaupan alennusmyynneistä mustan maximekon. Jaksoin kytätä heinäkuusta asti, että milloin se tulee alennukseen. Sinnikkyys (eli piheys) palkittiin taas tällä kertaa monen kympin edestä, haha. Voin nyt sitten sijoittaa nuo rahat vaikkapa baarikierrokseen tai muuhun relevanttiin :) Kokeilin mekkoa päälleni ja siinä olikin tosi avara kaula-aukko. Jäin vähän miettimään, että onkohan se liikaa. Noh, mieheni näki rinnuksen ja oli, että todellakin pidät mekon, enkä missään nimessä saa palauttaa sitä takaisin kauppaan. Päätin pyytää toisen mielipiteen 3-vuotiaalta tyttäreltäni. Hän totesi, että ihana mekko, olenko nyt hänen kanssaan prinsessa. Kun kysyin, mikä mekossa on parasta, niin tarttui rinnuksesta kiinni ja totesi hymyillen, että tämä. Like father like daughter.

Tissien esittely ei nyt kuitenkaan taida olla sen laajemmin muodissa. Coolimpaa on näyttää vähän mahaa, selkää tai olkapäitä. Pyllykin tuntuu olevan enemmän pop, mutta sitä on vähän hassu näyttää tyylikkäästi. Vai onko joku mielestä pyllyvako, runollisemmin ilmaistuna rekkamiehen hymy, yhtä sensuelli ja viekotteleva näky kuin rintavako, haha. :)

Joskus on kiva näyttää vähän seksikkäämmältä ja näyttää hieman paljasta pintaa. Alla olevat ladyt näyttävä mallia, miten tehdä se tyylikkäästi.

 
Iidan haalari on supersöpö! Kaula-aukko on suuri ja mahaakin näkyy hieman, mutta pitkät hihat, klassinen seilorihenkinen kangas ja rento istuvuus takaavat tyylikkyyden!


Adriana on pukeutunut toppiin, jossa on avara kaula-aukko. Kaulassa liehuva huivi katkaisee linjan paljaassa rintakehässä, luoden pienen harhan, että aukko olisi todellista pienempi.


Saran neulepaita paljastaa olkapäät kauniisti. Mielestäni neulepaita on jo konseptina sen verran epäseksikäs, että asuun tuleekin kivaa kontrastia, jos neule paljastaa muotokielensä puolesta hieman ihoa.

 
Tällä hetkellä midriff:n paljastus on suuri trendi. Mielestäni tämä on hyvin kaunis ja tyylikäs tapa käyttää napapaitoja ja varsinkin, kun Victoria yhdistää lyhyeen toppiin klassisen liivin ja suorat housut, niin kokonaisuus on mielenkiintoisen upea.

 
Lopetetaan tämä  postaus muotinäytösmäisesti iltapukuun. Tai jos oltaisiin missikisoissa, niin iltapukukierrokseen :) Olen jo pitkään tykännyt selän paljaiksi jättävistä vaatteista. Isabellan mustan iltapuvun juju on avonaisessa selässä, seksikästä, mutta asu kelpaisi konservatiivisiinkin juhliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti