maanantai 12. lokakuuta 2015

Camel and Me Together Forever

Mulla on tehnyt kamelinväristä takkia mieli viime talvesta lähtien. Hyvin olen sen ostoa vastustanut syystä, että minulla on jo yksi ihana Zaran kamelinvärinen villakangastakki. Ongelmana siinä vain on nahkahihat. Nyt olen ryhtynyt perustelemaan uutta takkia sillä, että kyllähän nyt kerran talvessa takin saa ostaa ja että jos ostaisin klassisen värin ja mallin, niin se olisi sitten loppuelämän takki, as if, haha :)

Näitä "loppuelämän" vaatekappaleita ostan aina välillä. Montakohan prosenttia niistäkin luuraa vielä vaatekaapissani :) Mutta en taida olla ainoa, joka viittaa lopullisuuteen tehdessään ostopäätöstä. Ainakin laukkujen osalta se on ehkä käytetyin tekosyy: "ostan tämän miljoonannen designer-laukun, koska mahdollinen perijäni voi sitten hukuttautua niihin". Okei, sanoin itsekin samaa ensimmäisen merkkilaukun kohdalla, mutta aika pian luovuin toitottamasta tätä. Joskus mietin, että kuinkahan kauan tätä nykyistä kulutushysteriaa kestää. Ehkä sitten, kun oma lapseni on aikuinen, hän ei ole pätkääkään kiinnostunut merkeistä, laukuista tai mistään materiaan liittyvästä. Toisaalta jos esimerkiksi Chanelin tarina on kestänyt 100 vuotta, niin mihin sen arvostus yhtäkkiä loppuisi. Noh, mene ja tiedä. Minä ainakin shoppailen ihan vaan siksi, koska haluan ja koska minulla on aina silloin tällöin varaa ostaa sitten esimerkiksi toinen kamelinvärinen takki.


Tätä kuvaa aina välillä pysähdyn tuijottamaan, minusta tämä on vaan todella kaunis ja onnistunut otos tunnelmaltaan. Jennifer on yhdistänyt omaan ylisuureen kameliinsa rentoutta ja bisnestä. Kaunis ja toimiva yhtälö.


Carmenin takki on kaunis vaaleanruskea, ei yhtään kellertävä, joka miellyttää minun silmääni. Malli on hieman ylisuuri, mikä siis on tämän hetken juttu. Takki saa olla tässä asussa pääosassa, se ei suurempia krumeluureja ympärilleen kaipaa.


Minusta kameli on parhaimmillaan, kun sen yhdistää mustaan, myös valkoinen ja harmaa käy. Vielä vuosi sitten kauhistelin, jos näin harmaata ja beigeä yhdessä. Minusta se oli täysin sopimaton yhdistelmä. Sitten silmä vaan jotenkin tottui ja nyt se on lempparivärikombojani. Kenza näyttää mallia musta-kameli väriyhdistelmästä, joka on huomattavasti pehmeämpi kuin esimerkiksi mustan ja valkoisen kombinaatio.Dajanan kamelitakkia koristaa hapsut. Tämä on kyllä todellakivan näköinen takki, hapsut on sijoiteltu kivasti ja ne eivät hallitse kokonaisuutta. Olen vähän silmäillyt myös hapsutakkeja, mutta yritän nyt tällä kertaa pysyä klassikossa :)


Ainon kaunis kamelinvärinen takki on aika samanhenkinen kuin Carmenilla oli yllään. Väri on ehkä hieman beigempi. Kameli yhdistyy hyvin myös farkkuun. Eli tarvitsenko enempää tekosyitä takkihankinnalleni, vai joko voin painua ostoksille? :)


Tässäpä muutama takki Nelly.fi -mallistosta, jotka täyttäisivät kamelihaaveeni :)


1 / 2 / 3 / 4


Kuvat: Native Fox, The Chronicles Of Her, La Revue De Kenza, RNR Fairytail, Uino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti