sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Shirt As a Skirt


Auts, jalkani on todella kipeät eilisen työpaikkajumpan jäljiltä. Okei, saisin varmaan taas murhaavia katseita kollegoiltani, kun menen kutsumaan katu-uskottavaa ja muodikasta crossfit-tuntia hieman naiselta haiskahtavaksi jumpaksi. :) Jumppa sanaa ei taida enää käyttää kuin vanhat tädit ja minä. Huomasitteko, että tällä kertaa erittelin itseni  kukkahattutädeitä. :)  Nykyään saleilla on vain body-pump, circuit, body-combat ja step&body -tunteja. Missä on suomenkieli? Kehon veivaus, piirileikki, vartalokamppailu, askelluta ruumista -tunnit?
Milloin suomen kielestä tuli niin noloa, että työpaikkalmoituksissakin haetaan traineetä kesätyttöjen ja -poikien sijaan? Itsekin toki aina välillä viljelen englanninkielisiä termejä, mutta haluan silti pitää kiinni suomesta. Olen ylpeä siitä, että osaan kieltä, joka on hyvin marginaalinen. Ehkä olen sen verran erikoisuudentavoittelija, että mieluummin kuulun pieneen kieliryhmään kuin sulautuisin pelkästään englantia puhuvaan massaan. Maailmalla matkustellessani Suomi ja suomenlieli ovat aina hyvä small talk -aihe. Suomi kuulostaa kuulemma, laulavalta ja nauravalta, minusta nämä arviot ei kuulosta yhtään hassummilta. :) Olen toisaalta kyllä myös kuullut, että lause: "minä rakastan sinua", kuulostaa sodanjulistukselta, se siitä romanttisuudesta, haha :)

Vaikka olen tavoitellut titteliä "maailman surkeimpien aasin siltojen käyttäjä" (ehkä ensi vuonna jokin blog-awards huomioi tämmöisen kategorian), niin tällä kertaa minäkään en pysty yhdstämään suomen kieltä muotiin. Joten tuulesta temmaten, otetaan katsaus hihallisiin hameisiin :)


Kun ensimmäisen kerran näin Saran päällä tämän farkkupaidan, joka oli puettukin hameeksi, niin minua rupesi hymyilyttämään. On ihan mahtavaa, kun vaatteille keksitään uusia käyttömuotoja, jotka kaiken lisäksi näyttävät hyvältä.

 
Amyn päällä on siisti kynähame, jonka jujuna on vyötäröllä olevat liehukkeet, jotka näyttävät hihoilta. Jos lookista haluaisi naisellisemman, niin tässä tapauksessa hihojen pituus ja leveys saattaisivat riittää rusetiksi asti.
 

Milla on totta kai näprännyt oman hihallisen hameensa. :) Nämä hänen DIY-projektit ovat ihan huippuja syystä, että luultavasti tämäkään trendi ei kestä aikaa kovinkaan hyvin. Joten on mukava säästää vähän rahaa ohimenevissä villityksissä.


Adriana on pukenut valkoisen paitapuseron lantiolle hameeksi. Jos tästä lookista haluaa ottaa malllia, niin kannattaa valita hieman paksumpaa kangasta oleva kauluspaita, jotta välttyy alusvaatteiden läpinäkymiseltä. Yksi varma kikka on tietenkin alushameen käyttö. Itse harrastan alushameiden käyttöä aina silloin tällöin, menetänköhän taas coolius-pisteitä tällä paljastuksella? Taidan olla vähän vanhanaikainen, haha :)


Anna-Sofia on luonut hiha-trendin sitomalla mekon värisen neulepaidan lanteille. Tämä kikka säästää turhilta hankinnoilta. Muutaman vuoden päästä mekko, jossa on itsessään hihankappaleet, lentäisi kaaressa kirppiskasaan. Voi tietenkin olla että sisäinen ennustajaeukkoni on hyvinkin väärässä tässä asiassa :)


Photos: Tickle Your Fancy, Little Magpie, Lack Of Color, Fake Leather, Style Plaza

2 kommenttia:

  1. I like! I will try!
    xx L.
    www.lalouuula.com

    VastaaPoista
  2. I'm happy to hear that you like the idea, I want to see when you try it! :)

    VastaaPoista