keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Lady In Hat

Onpas kipeä olo. Oletteko te muut säästyneet syysflunssalta? Pitää yrittää parannella itseä, sillä parin viikon päästä minua odottaa Lontoon reissu mitä parhaimmassa seurassa. :) Jos olisin kymmenen vuotta nuorempi, niin tuohon olisi tullut sydänemoji. Tässä iässä pelaan pelkillä hymynaamoilla, jotka olivat hurja kehitysaskel aikoinaan :) Itsehän olin niin kekseliäs, että laitoin aina = -merkin kaksoispisteen tilalle silmiksi, olen aina ollut individualisti, ahhaha =)

Hmm, tajusin, että sanoin lähteväni reissuun parhaassa seurassa. Olen lähdössä kaverini kanssa, en mieheni. Hups, toivottavasti hän ei suutu :) No, mies on parasta seuraa 80 % ajasta, joten loput parhaasta ajastani vietän ilomielin tyttöporukassa. Kyllä, kaksi tyttöä voi hurjastella yhtä paljon kuin suurempikin porukka. Sitä paitsi, eikös ne sano, että keski-ikäiset naiset ovat pahimpia :) Onneksi minua luullaan 25-vuotiaaksi (luultavasti se on samanlainen säälikohteliaisuus, kun tiedustellaan äidiltä ja tyttäreltä, että oletteko sisarruksia), niin voin vielä hetken ilakoida nuoruuden piikkiin :)

Reissukaverini on ehkä ainoa tuttavapiiristäni, jolla on rohkeutta pukeutua hattuun, joten hänen kunniakseen alla olevat hattuleidit (ja taas tähän se saakelin sydänemoji) =)


Zoé on pukeutunut militarihenkiseen kokonaisuuteen, jonka hän on kruunannut hatulla. Takin saattaisi helposti asustaa liian siistiksi, mutta Zoé on osannut keventää asua löysillä farkuilla ja valkoisella T-paidalla.


Itse tykkään tasapainottaa värejä päälläni. Esimerkiksi, jos on muuten värikäs tai vaalea asu, niin mustat kengät näyttävät silmääni liian irtonaiselta. Lisään siis mustaa yläosaankin joko huivilla tai hatulla. Jenniellä mustan eri sävyt (kyllä, mustassakin on sävyjä) :) ja tekstuurit toistuvat kivasti varpaista päälakeen asti.


Martinan asussa on kuulautta ja raikkautta. Semmoisenaankin asu olisi toiminut, mutta hattu tuo väriä ja rohkeutta tyyliin.


Alexalla on yllään pelkistetty asukokonaisuus. Tämä on se look, mihin minäkin turvaudun päivästä toiseen. Laadukkaat materiaalit tekevät asusta erityisen ja hattu vie sen vielä seuraavalle tasolle.


Alla muutama hattu Elloksen nettikaupasta, jos sinulla löytyy kiinnostusta pukeutua hattuun, muttet vielä omista omaa yksilöä. Alarivin hatut olivat alennuksessa tällä hetkellä.

1 / 2 / 3 / 4

Kuvat: Les Babioles De Zoé, Fashion Fusion, Martina M., Alexa Dagmar

2 kommenttia:

  1. Olihan sullakin hattu siellä Williamin ja Katen häissä! :D Ihania hattuja, jos vaikka ostais uuden sieltä Lontoosta ;) Laitan sitten kaikki kerralla päähän koneeseen jos löydän useamman ja laukussa ei oo tilaa. En meinaa jaksaa enää odottaa! Mullakin on pientä syysflunssaa, mutta kyllä se varmasti parissa viikossa katoaa meiltä molemmilta <3 ja vielä pari <3 <3

    VastaaPoista
  2. Ai niin, Williamiin ja Katen häät :) Nythän me voidaan käydä moikkaamassa heitä, todellakin tarvitaan uudet hatut kuninkaallisille teekesteille :) Harmi, kun ei ihan keritty ristiäisiin :) Onneksi hatut on suunniteltu siten, että niitä voi kuljetella lentokoneessa monta päällekkäin! <3

    VastaaPoista