tiistai 11. elokuuta 2015

Easy Breezy Summer Style

Moi taas,

Viimeinen kesälomaviikko on käynnissä. Kohta pitäisi kääntää katse syyspukeutumiseen. Itse olen aina viimeinen, joka vaihtaa vaaleat ja hempeät kesäkuteet tummiin vaatteisiin, haluan pitää kynsin ja hampain kiinni kesästä edes sitten pukeutumisellani :)

Olen matkustellut tänä kesänä kuumilla alueilla. Pukeutuminen on ollut haastavaa, sillä pitäisi peittää itsensä auringolta (ja osissa maissa katseilta), mutta toisaalta vaatteen pitäisi hengittää, olla ilmava ja mahdollisimman kevyt. Adrianalla on ihastuttava mustavalkoinen mekko päällänsä. Se on avonainen, mutta ei yhtään mauton, kiva idea on pukea bikinit tai bandeau toppi mekon alle.

Adriana has lovely black and white dress on. It's has open neck but it's not tacky at all. You can wear for example bikinis or bandeau top under it. 


Marta on pukeutunut spagettiolkaimiseen haalariin, jonka päälle hän on heittänyt kimonon. Kerrospukeutuminen on hyvästä kesälläkin. Jos päivän aikana tarvitsee liikkua virallisemmissa paikoissa voi lisätä peittävämpää ylle ja sitten taas riisua asun kevyemmäksi, kun on sopiva hetki.

Marta is wearing camisole romper with a kimono on top of it. Layering clothes is also good during the warm summer days. You can wear a dress or a romper as base, and if you need to go some place where you need to cover up yourselve you can add  a kimono or a scarf on top.


Viimeaikoina olen tykästynyt käyttämään hihallisia mekkoja. Ne tuntuvan niin helpoilta, ei tarvitse kuin laittaa mekko päälle ja voilà asu on valmis. Ei tarvitse miettiä neuleita, kimonoita tai huiveja peittämään olkapäitä. Elisan hihallinen mekko on ihanan kevyt ja sininen sävy näyttää raikkaalta.


Maximekot ovat myös hyviä kesävaatteita. On ihana tunne, kun ei tarvitse olla huolissaan nouseeko hameen helma liikaa tai tarvitse nykiä sitä maanisesti koko ajan alaspäin. Mekon yläosa voi olla rennon avonainen, kuten Jenniellä. Maximekko on myös kiva matkustaessa, jalat voi nostaa ylös levähdyspaikalla ja helma peittää kaiken :)


Mikä on sinun luottovaatteesi kesähelteillä?


Kuvat: Fake Leather, Martina's Wardrope, Start Living Your Best Life, Fashion Fusion 

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti