keskiviikko 26. elokuuta 2015

That 70's Fashion

70-luku on täällä taas! Se tuli itselleni vähän puskista tuossa kevään puolella. Minulle sattui niinkin hassun hauskasti, että siivosin vaatekaappia ja vuorossa oli farkkuvarasto. Päätin, että nyt vihdoin heitän viisi vuotta hautomani leveälahkeiset farkkuni Pelastusarmeijan konttiin. En jaksanut enää säilyttää pinkkaa odottamassa niiden seuraavaa nousikautta. Ja ei mennyt kuin pari viikkoa, kun näin ensimmäisellä muotiblogin pitäjällä leveälahkeiset farkut. Eiiiii!!! Mietin, että menenkö dyykkaamaan kyseiseen konttiin vai painelenko kirppikselle ostamaan farkkuni takaisin, toivoen, että hinta ei olisi kovin korkea, haha :)

Tosiasiassa en ole vielä niin sujut tämän uuden muodin kanssa, että itse pukisin päälleni leveälahkeiset farkut. Minulla ei ole tapana rynniä muodin eturintamassa, vaan otan rauhallisesti, kun uudet tuulet alkavat puhaltaa muodin saralla. Esim. pillifarkkuja taisin tuijotella pari vuotta ennen kuin itse uskaltauduin kokeilemaan. Tai pillit näyttivät minusta kyllä heti kivalta, mutta säälin peppuparkaani, joka tulisi korostumaan kapeilla lahkeilla täysin eri mittakaavassa kuin leveillä lahkeilla :)

Mutta onneksi 70-luvulla oli muutama juttu, joista tykkään sen kummempia sulattelematta ja olen päässyt yhdistelemään omaan tyyliini hameita, joissa on napit edessä, off-the shoulder paitoja ja pitkiä kukkamekkoja :)


Barboran hillitty 70-luvun eleganssi miellyttää minua suuresti. Mokkanahkainen hame napeilla on ostoslistallani ja voin vain unelmoida tuosta Chloén satulalaukusta!

Barbora's quiet elegance with 70's vipe is something I like a lot. I would like to have similar suede button up skirt that she has. And I can only dream about that Chloé Drew saddle bag.


Victoria näyttää tässä mallia kuinka näitä 70-luvulta lainattuja leveälahkeisia farkkuja oikein stailataan nykypäivän katukuvaan sopiviksi.

Victoria  shows how to look cool with high-waisted flare jeans, the style borrowed from the 70's. Still her look remains current.


Lisa yhdistää mustat leveälahkeiset farkut off-the shoulder paitaan. Mielestäni tämä kevyt ja musta yksilö on erittäin tyylikäs versio tästä muodista.

Lisa combines black flared jeans with off the shoulder shirt. I think this black and light shirt is particularly stylish version of this trend.


Tämä Racquelin mekko on aivan upea! Se melkoisen seksikäs, mutta silti tyylikkäällä tavalla, koska se myös peittää. Mekon printtikin on vaan niiiin ihana :)


I just adore this dress that Racquel is wearing. It's pretty sexy but it's still classy because it covers most of her body. I even love the print, so it's pretty perfect piece of cloth to me, haha!


Keräsin taas Nellyltä muutaman inspiraatiovaatteen, jotka voisin hankkia kohottaakseni 70-luvun henkeä omassa tyylissäni :)1. Sand Skirt
2.  Vmfauna Fake Abk Skirt
3. Vila farkut
4. River Island farkut
5. LS Bardot Top
6. Maja Off-shoulder Dress
7. Vmellis Off-shoulder Dress  
8. Wrapped Long Dress
9. Fibohemia Maxi Dress
10. Solero Jamila Maxi Dress


Oletko sinä löytänyt jo mieleisiä 70-luvun tyylisiä vaatteita käyttöösi, vai totutteletko vielä silmiäsi kyseiseen muotiin? :)


Kuvat: Vogue Haus, Victoria Törnegren, Lisa Rvd, Racquel Natasha

Sisältää mainoslinkkejä
 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti