torstai 13. elokuuta 2015

Small Pieces of Jewellery

Parina viime vuonna statement korut, eli suuret ja näyttävät korut ovat olleet tiheässä käytössä. Ne koristavat asun kuin asun hienoksi kokonaisuudeksi. Ongelmana on ollut, että tavallisen ihmisen arkeen ne eivät oikein sovi. Tai ainakin minulle tulee överi olo, jos asustan töihin villapaitani suurilla korukivillä. 

Pienet sirot kaulakorut ovat helppoja yhdisteltäviä niin päivään kuin iltaan. Niitä voi käyttää yksi kerrallaan tai läjittäin :D. Kannattaa ostaa eri pituisia kaulakoruja. Niinä hetkinä, kun koruja haluaa käyttää läjittäin, ne kerrostuvat kauniisti yhteen ja muodostuvat kokonaisuuden.


Dajana on yhdistänyt useita eri pituisia ja eri värisiä koruja yhteen. Osa on pelkkä ketju ja osassa roikkuu mausteena riipus.

Dajana has many necklaces in different colours and lenghts. Some of them are just plain chain and some has a pendant giving a little bit of spice for the combination.


Cathrinen siro koru saakin huipentuman selkäpuolella. Sitä voi luultavasti käyttää myös toisinpäin. Mielestäni yleensäkin on kiva, kun muuten yksinkertaisessa asussa on selässä on jokin yksityiskohta tai yllättävä tekijä.

Cathrine is wearing her small necklace backwards making the back side of the outfit more interesting. It's a good idea of her!

Isabella on yhdistänyt kaksi pientä ja yksinkertaista korua. Kun koruja on kaksi, ne näyttävät mielenkiintoisemmalta kuin vain yksi, mutta silti kokonaisuus pysyy yksinkertaisena ja siistinä päiväasussa.

Isabella is wearing two small and simple necklaces. When there are two pieces of jewellery it's more interesting than just one but the combination is still simple and plain enough for a day time outfit.


Sara on yhdistänyt siroja, eri pituisia kaulakoruja elegantiksi kokonaisuudeksi. Kullan väri korostaa kauniisti mekon vihreää sävyä.


Tykkäätkö sinä yhdistellä koruja vai käytätkö mieluummin niitä yksittäin?Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti