tiistai 18. elokuuta 2015

Vest Side Story

Liivi, tuo miehiltä omittu takki ilman hihoja. Hyödyllinen ja helppo yhdistettävä jokapäiväiseen arkikäyttöön. Tai sitten ei. Omistan läjän liivejä, on denimiä, nahkaa, herraintyylistä ja käytän niitä… öh, en koskaan :) Pinterestiä selaillessani ihastun aina, miten tyylitaiturit yhdistelee farkkuliivin kukkamekkoon, nahkaliivin paksun neuleen päälle tai miesten puvuntakkia muistuttavan pitkähkön liivin joggersseihin. Ah, kuinka tyylikkäiltä ja cooleilta he näyttävätkään. Minäkin haluan!

Kun itse puen liivin asun päälle ja tyytyväisyyttä hykerrellen astun peilin eteen, niin alan nolostelemaan saman tien: en kai mää ulos asti kehtaa lähteä näin "erikoisesti" pukeutuneena. Minun mentaliteetilla olisi järkevintä pukeutua näyttävään asuun, jonka jälkeen istuisin sohvalla, joisin lattea ja lukisin naistenlehteä. Todellisuudessa, en viitsisi lukea edes sitä lehteä, vaan stalkkaisin ihmisiä facebookissa. Lattea en haluaisi korvata millään, mutta minulla on vain Moccamaster kotona, eli joutuisin tyytymään karkkipussiin. Noh, kuitenkin. Sanomani on, että liivit näyttävät todella kivalta, ehkä vaan ei minulla :)

Eli katsotaanpa muutama kuva niistä henkilöillä, joilla ne näyttävät hyvältä ja uskaltavat olla upeita julkisesti. Siinäpä vasta taitolaji :D


Victorialla on harmaa villaneuleliivi. Se näyttää ihanalta syysvaatteelta. Liivi on yhdistettävissä myös takin päälle, jolloin se menee myös kylmemmillä keleillä.

Victoria is wearing beautiful grey knit vest. It looks lovely autumn piece. When it's colder, you can wear it also on top of a jacket.Juuri näin ihanien kuvien perusteella minäkin etsin valkoisen herrainliivin kissojen ja koirien kanssa alennusmyynnisä. Se istuu todella kauniisti Vilman päällä, sekä minun vaatekaapin hengarilla :)


Adrianalla on kevyen oloinen musta liivi yllään. Liivin pituus antaa rennon fiiliksen koko asuun.

Adriana has light and black vest on. The outfit looks relaxed because og the because of the lenght of the vest.


Juuri tämmöiseen kesäisen rentoon mekkoon minäkin miellän farkkuliivin, johon Alexakin on sen yhdistänyt. Pitsi- sekä kukkamekot, snif, joudun sanomaan niille heippa taas pitkän talven ajaksi.


Onko sinulla vaatekappaleita, joista tykkäät kuvissa, muttet sitten kuitenkaan osaa itse käyttää?


Kuvat: Victoria Törnegren, Vilma P.Fake Leather, Alexa Dagmar


Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti