sunnuntai 16. elokuuta 2015

Leather, leather, leather

Aina ajoittain nahka tulee muotiin. Takeissa sitä nyt aina käytetään, mutta tällä hetkellä myös hameissa, shortseissa ja rohkea pukee sitä myös toppiin. Vaikka nahkashortsit näyttävät niin upeilta, niin luulenpa, että viiden vuoden päästä niille pyöritellään silmiä :) Noh, nautitaan niistä nyt niin kauan kuin ne näyttävät hyvältä :)

Itse olen hurahtanut nahkahameisiin ja omistan niitä turhankin useita :) Miehen pitää välillä toppuutella, jos löydän niitä alesta, että et tarvitse kymmenettä nahkahametta ja minä puolustudun, mutta kun ei mulla ole tämmöistä, missä sauma menee näin tms. Ristinsä jokaisella, haha :)


Annan nahkahameen tekee yksilölliseksi muutama yksityiskohta, vyö sekä edessä oleva hopeinen vetoketju. Farkkupaidan kanssa puettuna hame sopii täydellisesti arkeen.


Upea Isabella on pukeutunut armeijanvihreään nahkamekkoon. Rohkean materiaalin ja värin tasapainottaa mekon yksinkertainen leikkaus.

Stunning Isabella is wearing khaki green leather dress. The simple cut of the dress is balancing the brave material and color.


Barbora on pukeutunut näihin edellä mainitsemiin nahkashortseihin. Ne nyt vaan näyttävät todella hyvältä yhdistettynä isoon, paksuun neuleeseen :)

Barbora is wearing leather shorts that are quite in at the moment. I just love the way they look even thought I don't believe leather shorts are here to stay forever!Lisalla on jalassaan nahkaiset jogerssit. Mielestäni tämmöiset löysät nahkahousut ovat aika cool. Ja sopivat käytettäväksi hyvin päiväaikaan, koska ne ovat kivan rennot ja mukavat päällä, koska jättävät jaloille tilaa hengittää.

Lisa is wearing leather joggers. I think they look pretty cool! They are good for a day time use. They look relaxed and let legs breath because they are not tight and fitted.


Tykkäätkö sinä käyttää nahkaa, vai antaako se sinun mielestäsi liian kovan vaikutelman?


Kuvat: Mungolife, The Pile of Style, Vogue Haus, Lisa Rvd


Follow my blog with Bloglovin

2 kommenttia: