perjantai 28. elokuuta 2015

Itsehallintaongelmia

Ääh, mulla on vakava ongelma, nimittäin takit. Toiset hurahtavat kenkiin ja toiset laukkuihin. Mää en saa pidettyä näppejäni (eli rahojani) irti takeista. :D

Vastahan mää alkuviikosta kirjoittelin, että pidän paljonkin viittamallisista bleisereistä, mutta vannoin ostavani semmoisen vasta tarpeeseen. Ja mites kävikään. Kohtalo, toisin sanoen tylsä hetki työpäivässäni, johdatti minut Nellyn sivuille ja siellä etusivulla oli maaginen teksti: Takit - 10 €. Silmissä välähti samantien Victoria Törnegrenin suunnittelema Cape Blazer, josta mainitsin aiemmin. Ja seuraava välähdys oli Ostohyvitys.fi, joka on on suomalainen palvelu, joka tarjoaa nettikäyttäjille rahaa takaisin heidän netissä tekemistään ostoksista. Mitään ajattelematta etsin tämän bleiserin mallistosta ja painelin kassalle silmissäni dollarin kuvat, kun säästin Nellyn myöntämän alennuksen verran rahaa sekä Ostohyvitys.fi tarjoaman bonuksen. Säästämilläni rahoilla saan melkein lyhennettyä asunnon lainaerän! Tai näin ainakin uskottelen miehelleni, kun jään kiinni shoppailustani :)


Jos et vielä kuulu Ostohyvitys.fi palveluun kannattaa tsekata sivut banneristani. Siellä on useita kauppoja, jotka hyvittää joko prosenttiosuuden tai tietyn euromäärän, kun ostat heidän yhteistyökumppanin sivustolta. Esim. lentojen ja hotellien varauksessa voi säästää kymppejä.

Hauskaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti