lauantai 19. syyskuuta 2015

Autumn Flowers

Tällä viikolla olen huomannut, että puut ovat vihdoin alkaneet saamaan syksyistä väriä ja tipahdella pikkuhiljaa puista. Syksy on vähän ristiriitaista aikaa, kun vielä hetken haluaisi pitää kiinni kesästä, mutta toisaalta on kiva ottaa esiin saappaat, pehmeät neuleet, takit ja huivit. 

Kukkamekot eivät usein kuulu muotitietoisen vaatekaappiin. Rekit ovat täynnä mustaa, valkoista harmaata ja väripilkkuna hieman beigeä :) Me ns. tavalliset ihmiset haluaisimme käyttää vaatteita, mitkä näyttävät omaan silmään kauniilta, mutta sitten iskee pelko. Entä jos näytän kukkaprintissä ihan täti-ihmiseltä. Mutta pukeutumisessa on hyvä muistaa, että yleensä sillä ei ole väliä, mitä pitää päällänsä vaan miten sen yhdistää ja millä asenteella asun kannat. 

Kukkamekot mielletään usein kevät- ja kesävaatteeksi. Mutta oletteko huomanneet kuin kauniisti esimerkiksi syyshortensia kukkii tähän aikaan vuodesta?


Charlotten kukkamekko on todella kauniin värinen ja se sopii syksyyn täydellisesti. Kesällä mekkoon toisi raikkautta vaaleat asusteet, mutta syksyllä murretttu oranssi laukku tuo syvyyttä asuun.


Ainon sinivalkoinen kukkaprinttitakki sopii käytettäväksi mihin vuodenaikan tahansa, paitsi Suomessa talvella, hah :) Takki tuo raikkautta asuun, mutta toisaalta musta tasapainottaa sen räväkkyyttä ja tuo syksyyn sopivaa synkkyyttä.


Martinalla on syksyn hittiväriä khakinvihreää päällänsä. Paita näyttäisi hyvältä sinisten farkkujenkin kanssa, mutta hameen värisävy muuttaa vaalean paidan syksyyn sopivaksi.Jenniferillä on tummanpuhuvä Givenchyn kukallinen clutch, eli siis kirjekuorilaukku. Mielestäni sen yhdistäminen rockahtavaan asuun on ennakkoluuloton. Itse olisin yhdistänyt kukallisen laukun ehkä yksiväriseen mekkoon. Tai totuus on, että en olisi moista laukkua edes hankkinut, koska olisin pitänyt sitä liian tätimäisenä. Mutta turha varmaan edes mainita, että tästä asusta tätimäisyys on kaukana!


Kuvat: The Fashion Guitar, Fashion diary, Style Lovely, Native Fox

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti