sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Beautiful Mess

Tyttö mummolassa ja mies poikien reissussa. Ah, mikä hiljaisuus :) Pistin nauhalta pyörimään Muodin huipulle -ohjelman finaalin ja kyynelehdin voittajan selvitessä. Hienoja luomuksia ihaillessa tuli mieleen, että olisi kyllä mahtava omata joku taiteellinen kyky, jossa kehittää ja haastaa itseään. Itse olen melkoisen keskinkertainen lähes kaikessa mitä teenkään. Paitsi keihäänheitossa, siinä olen surkea :D

Printtien yhdistelystä tulee helposti mielleyhtymä sekasotkusta, sama pätee, kun puhutaan minusta :) Mutta minun silmääni tämä sekasotku on alkanut näyttämään kauniilta. Tarvitaan ehkä hieman hulluutta, että näkee omassa vaatikaapissaan erilaisten printtien mahdollisuuden yhdessä. Mielestäni tämä trendi on kauneimmillaan, kun sen tekee hienovaraisesti. Eli käyttää vain muutamaa erilaista printtiä kerralla ja niistä löytyy jokin yhdistävä tekijä esimerkiksi värisävy. Itse olen yrittänyt sekoittaa normaalia pukeutumistani yhdistämällä heimoprinttiset kengät tai ruutupaidan raitaan.


Iida ei nyt varsinaisesti ole yhdistellyt printtejä, mutta mielestäni nahkatakin niitit muodostavat kuvion ja lasken sen nyt tähän kategoriaan. Ujompi olisi nimittäin yhdistänyt huomiotaherättävän rotsin yksiväriseen asuun, mutta Iida on parittanut sen raidan kanssa. Hmm, sanalla parittaa on aina vähän hassu kaiku, mutta ei nyt keskitytä siihen sen enempää. :)


Ihastuin tähän Zoén asuun jo aiemmin, kun etsin inspiraatiota edelliseen rock aiheiseen juttuuni. Mekon printti on niitä harvoja batiikkikuvioita, jotka ovat tyylikkäitä. Väriä ja boheemisuutta asuun tuo heimohenkinen laukku.Martinalla on kaunis ja harmoninen yhdistelmä kukkaprinttiä ja liituraitaa. Liituraita taitaa muutenkin olla taas tuloillaan muotiin. Odottelen jännityksellä, milloin ja missä muodossa sitä alkaa näkemään kaupoissa. Yleensähän kun joku klassikko palaa, niin sen käyttötavassa on aina joku kikka kolmonen, mikä sovittaa sen juuri meneillään olevaan aikakauteen.


Cathrinen on yhdistänyt upeat kengät upeaan jakkuun (voisin varmaan hankkia itselleni synonyymi-sanakirjan, että sanavarastoni laajentuisi hieman adjektiivin osalta). :) Tässä on vähän sama juttu kuin Iidalla, että kengät eivät varsinaisesti ole printtiä, mutta kun niittien muotokieli mukaileekin takin kuvioita, niin tulee mielleyhtymä heimoprintistä. Ihana ja kekseliäs yhdistelmä!


Rebeccan asu on hyvin harmoninen, sitä piristää ja räväköittää leopardikuvioinen laukku. Vaikka toisaalta lepardikuvio rikkoo asun unenomaista tunnelmaa, niin saman sävymaailmansa vuoksi se ei pomppaa silmille vaan sulautuu joukkoon.  


Kuvat: Fashion Worries, Les babioles de Zoé, Little Black Salmiak, Cath In The City, Rasberry & Rouge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti