keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Miten käyttää vekkihametta näyttämättä pikkutytöltä


Vekkihameet näyttävät tosi kivoilta, mutta usein lopputulema on se, että näytän joko pikkutytöltä tai mummolta :) Ja sehän ei sovi naiselle, joka epätoivoisesti haluaa ulosantinsa olevan katu-uskottava tyyli-lyyli. Tästä termistä päästäänkin yhteen esimerkkiin dysleksiastani. Sukulaiseni lapsen nimi on Lyyti. Mielessäni pyörittelin mahdollisimman hyvää läppää tyyli-lyylistä, jonka sitten heittäisin ilmoille hyvän paikan tullen (tietenkin niin leppoisasti, että vaikuttaisi kuin oisin keksinyt jutun sillä hetkellä). Noh, onneksi ennen kuin pääsin möläyttämään mitään, tajusin, että niin Lyytissä ja lyylissä on tosiaan yhden kirjaimen merkittävä ero :)

Tässäpä naisia, jotka eivät näytä mummoilta tai kuin heillä olisi koulupuku päällänsä vekitetyistä vaatteista huolimatta.


Jennifer on pukeutunut upeaan ilmavaan asuun, johon kuuluu vekitetyt culottes-housut. Oletteko muuten huomanneet saman kuin minä, että suomeksi kaikki muotiin liittyvät termit kuulostavat vähän juntihtavilta. Yleensä puhun mieluummin suomea ja kaihdan englannin kielisten termien viljelyä, mutta sana culottes kuulostaa tyylikkäämmältä kuin housuhame :)


Sara on onnistunut luomaan pohjemittaisen vekkihameen ympärille coolin ja rennon asun. Omistan yhden samantyylisen hameen, mutta onnistun aina näyttämään prinsessalta, kun puen sen päälleni. Tyyli jonka koen hieman vieraaksi tässä iässä :) Seuraavalla kerralla aion ottaa tämän inspiraatiokuvakseni, kun mallailen kyseistä hametta päälleni.


Martinan kaunis nahkavekkihame on saanut parikseen boheemin paitapuseron. Se rikkoo harmonista ja sliipattua vaikutelmaa, joka vekkihameesta usein tulee. Vastakohdat tukevat toisiaan tässä asussa.


Vilman tyylikäs asukokonaisuus on naisellinen, siitä on pikkutyttömäisyys kaukana. Pliseeraus on haastava puettava yläosassa, koska materiaalin ilmavuuden vuoksi se saattaa vaikuttaa säkkimäiseltä. Tämä mekko on suunniteltu oikein ja se näyttää istuvan kauniisti Vilman päällä.Charlotte on pukeutunut klassiseen mustavalkoiseen T-paita - kynähame kokonaisuuteen. Karaktääriä tyylikäs asu saa vekkihameesta. Ilman hameen struktuuria asu saattaisi jäädä tylsäksi. Josta päästään johtopäätökseen, että pienillä asioilla on merkitystä :)


Kuvat: Native Fox, Tickle Your Fancy, Little Black Salmiak, Vilma P., The Fashion Guitar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti