keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pop Of Red

Koska kärsin pahasta luku- ja kirjoitushäiriöstä, otsikon kohdalla luki vuorokauden ajan Poo Of Red. Hmm, en itseasiassa haluakaan ajatella sen pidemmälle, mitä mielikuvia se herättää. Esimerkkinä häiriöstäni tajusin vasta muutama vuosi sitten, että ei ole olemassa näyttelijää nimeltä Wiona Ryder, vaan Winona Ryder. Jäin nimittäin ihmettelemään, että miten Johnny Depp on voinut muokata Wiona -tatuointinsa muotoon Wino forever. Pienen taustatyön jälkeen suuri valkeus ja hämmennys ympäröi minut, kun näyttelijättären nimi vihdoin paljastui minulle :) Olenko muuten maailman ainoa nainen, jonka mielestä Depp ei ole hääppöisen näköinen? Jopa muutamat miespuolinen tuttavani ovat uhonneet, että voisivat harrastaa seksiä tämän upean ilmestyksen kanssa.

Jokin aika sitten olin baarissa ja juttelin erään miehen kanssa, joka oli muuten minua vanhempi. Kyllä se on mahdollista, haha! Hän totesi, että näytän 25-vuotiaalta, johon minä tietenkin kikattelin onnellisena kuin 25-vuotias konsanaan. Mutta hän jatkoikin, että punainen huulipunani paljastaa minut ja todellisen ikäni. Jos mies olisi tuttavani, niin lähettäisin hänelle tämän postauksen kuvat. Kyllä nuoretkin naiset käyttävät punaista punaa.


Adrianalla on kiva, helppo ja rento asu, jota hän on kirkastanut kauniin punaisella hulipunalla. Adrianan puna taittaa hieman oranssiin. Olen huomannut, että minulle sopii parhaiten oranssiin taittavat punaisen sävyt. Siniseen taittavat näyttävät liian tummilta minun huulillani. Juttelin asiasta kaverini kanssa, ja hänellä asia on päinvastaisesti. Eli kannattaa testailla punia ennen ostopäätöstä.


Barboralla on klassinen yhdistelmä raitaa ja punaa. Ainakin minun silmääni tämä toimii aina. Muuten asu on simppeli tyylikäs. Mitä sitä turhaan kikkailemaan. Mieheni aina toteaa tyttärelleni, että jos kikkailee, niin kosahtaa. Lause pätee usein myös muodissa :)


Uusin blogituttavuuteni on ihana ja rohkea Iida. Syvänpunainen väri luo dramaattisen vaikutelman tässä tummanpuhuvassa kuvassa.


Punaiset huulet tuovat hieman luksusta ja extraa Annan rentoon mekkolookkiin. Saappaat ovat niin upeat, että ei voi kuin ihastella.


Saran asu on ihanan kepeä ja raikas. Vaikka sitä onkin käytetty keväällä, niin minä ainakin voisin pukutua näin syksylläkin luomaan vähän kontrastia tummaan ja synkkään katukuvaan. Ja burgundy pipohan nyt sopii syksyyn kuin sialle otsatukka. Punaiset huulet piristää asun ja tuovat taas vähän extraa arjen keskelle.Kuvat: Fake Leather, Vogue Haus, Fashion Worries, Mungolife, Ticke Your Fancy

6 kommenttia:

 1. Hitsi, meinasin tulla todistelee että olen nuori ja käytän punaista huulipunaa, mut sit muistin että oonkin jo 27-vuotias. Mut kai se lasketaan? ;) Ja sopiiks sialle otsatukka? Enpä oo ennen ajatellut!

  VastaaPoista
 2. Sanotaanko näin, että mulle tulet olemaan aina nuori <3 Ja tosiasiassa mulla ei oo hajuakaan sikojen otsatukista. Kunhan vaan hölötän :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. I agree, these amazing bloggers give us nice inspiration for every day use. Thank you Vanessa.

   Poista
 4. Minä ainakin olen ahkera huulipunan käyttäjä, rohkeissakin väreissä, vaikkei ikää mittarissa paljoa vielä olekaan! :D

  Törmäsin sun blogiin vasta ja täytyy sanoa että tässä on jotain, siis tosi mielenkiintoinen ja ihana erilainen ajatus takana! Hyvä!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos ihanasta kommentistasi :) Kävin kurkkaamassa blogiisi ja punainen hulipuna näyttää upealta sinullakin! Selkeästi puna ei katso ikää :)

   Poista