torstai 17. syyskuuta 2015

Kick-Ass Boots

Aloitin uudessa työprojektissa ja se on osoittautunut haasteellisemmaksi kuin oisin osannut kuvitellakaan. Samat työtehtävät kuin aiemmin, mutta tilaajaorganisaatio onkin uusi, niin perusasioiden hoitaminen tuntuu ylitsepääsemöttömiltä. Inhottavimmalta minusta tuntuu se, että tiuskimme työkavereiden kanssa toisillemme, vaikka paine tulee ulkoapäin. Olen yrittänyt muistaa aina jälkikäteen pahoitella tilannetta ja selittää, että purkautuminen ei johdu heistä. Hah, tämähän kuulostaa kuin olisi eroamassa parisuhteesta :)

Olen stressitilassa, mitä en oikein koskaan aiemmin ole kokenut. Voin kyllä purkaa pahaa mieltäni työkavereille ja kotona, mutta toisaalta, kun jatkan kurjista asioista/kohtelusta vatvomista ympärillä olevien ihmisten kanssa, niin mieli ei rauhoitu. Päätin, että yritän keskittyä mahdollisimman paljon työmaailman ulkopuolisiin asioihin. Esimerkiksi lounaalla sanoin, että kuule nyt jutellaan jostain hölynpölystä. Lisäksi minun pitäisi keksiä keino suhtautua hankaliin tilanteisiin oikealla tavalla, että en ottaisi asioita liian henkilökohtaisesti.

Ajattelin, että blogini veisi ajatukset muualle, kauniisiin, kivoihin asioihin, mutta mielipaha tulikin purettua tänne. Koska pyrkimykseni on päästä Guinnessin ennätystenkirjaan maailman surkeimpien aasin siltojen käyttäjänä, niin täältä pesee. Kun maailma heittää paskaa niskaan, niin potki sitä persuuksille. Hienoilla, uusilla saappailla sen voi tehdä tyylikkäästi. Hohhoijjaa, aika pahassa jamassa olen, kun juttujen taso on tämä, hahhaa :) Lupaan tsempata enemmän seuraavaan juttuun, hih :)


Mielestäni ylipolvensaappaat näyttävät parhaalta, kun reittä jää vähän näkyviin :) Petran saappaat tasapainottavat lyhyttä hametta. Asussa on raikas, klassinen välipaletti.


Charlotte on pukeutunut huomiotaherättäviin ylipolvensaappaisiin sekä neuleeseen. Tämmöiseen yhdistelmään minäkin haluan vielä pukeutua syksyn aikana. Oma saapas-neulemekko yhdistelmäni tulee olemaan hieman hillitympi, mutta tämä asu on ihanan räväkkä, mutta ei liian huomiota herättävällä tavalla.


Barbora osoittaa, että yksinkertainen asu ja värimaailma on täysin riittävä ihastuttamaan lukijoita/ympärilläolijoita. Mikä siinä onkin, että jotku ihmiset vaan näyttävät erityisen hyvältä melko tavallisessakin asussa.


Anna-Sofia on yhdistänyt ylipolvensaappaat shortseihin ja paljaksi jäävä iho korostaa sopivasti saappaiden pituutta. Ja toisaalta taas lyhyet shortsit eivät näytä mauttomilta pitkien saappaiden peittäessä suurimman osan jalasta. Ihana yhdistelmä, myös takin sävy on erityisen viehättävä!
 


Kuvat: Petra Karlsson, The Fashion Guitar, Vogue Haus, Style Plaza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti