sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Musta on tullut urheiluhullu

Olen ikääni nähden naurettavan kilpailuhenkinen. Minusta tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän pahoitan mieleni häviämisestä. Syksyn ensimmäisellä kerralla lapsen jumpassa sai aikuisetkin osallistua. Leikin nimi oli kuka pelkää mustaa miestä ja minä olin viimeinen (voittaja siis, wohoo) joka pääsi vielä kerran juoksemaan salin toisesta päästä toiseen päähän 20 kiinniottajan muuria vastaan. Moni aikuinen olisi ehkä nätisti ottanut muutaman juoksuaskeleen kohti vastustajia (joista suurin osa 3-4 v lapsia) ja antautunut kiinniotettavaksi. Minun tapauksessani: juoksin kuin vuorikauris, tuuli ulvoen korvissani, salamat välkkyen hiusteni kiiltävällä pinnalla (okei, tän kohdan liioittelin, mun harjaamaton takkupesä ei kiillä), kun yritin puikkelehtia olemattomista väleistä kohti vastapäätä olevaa seinää. Noh, jäin kiinni, mutta oli kivaa. Voittoa aion hehkuttaa vähintään puoli vuotta :)

Jokainen on varmaan huomannut, että kaduilla voi nyt kirmailla myös sporttisella tyylillä. Mielestäni tämä trendi on onnistuinen silloin, kun siihen on yhdistetty elementtejä klassisesta naisellisesta tyylistä. Esimerkiksi puetaan lenkkarit bleiserin kera tai korkkarit collegepaidan kanssa.


Isabella on yhdistänyt lenkkarit bomber takkiin, jotka ovat saaneet muotokielensä urheilumaailmasta. Asussa on erityistä, että bombertakki muodostaakin perinteisen jakkupuvun saman sarjan hameen kanssa. Asu on itsessäänkin jo rento ja lenkkarit korostavat tätä. Puku toimisi kuitenkin myös korkkareilla.
 
 

Haukoin henkeäni, kun näin tämän asun ja postauksen kuvat. Mekko muistuttaa toisaalta iltapukua, toisaalta menneiden aikojen kotimekkoa. Rebecca on tuonut mekon tälle vuosikymmenelle ja katu-uskottavaksi raitasukkien ja tennareiden avulla. Niin kekseliästä, niin kaunista.


Victorian asussa, jossa ylisuuri collegepaita yhdistetty A-linjaiseen hameeseen, on jotain todella kivaa ja tyttömäistä. Jää arvailujen varaan oliko hänellä lenkkarit vai korkokengät jalassa, minä olisin yhdistänyt korkkarit! :)


Racquel on pukenut ylleen rennon ja helpon oloisesti mekon, jonka urheilullista tyyliä hän on korostanut tennareilla ja väriä tuovalla punaisella lippiksellä.


Millan Adidaksen kolmiraitashortsit ovat saaneet uuden elämän pelikenttien ulkopuolella korkkareiden parina kadulla. Itselläni on tapana siirtää vaatteet urheilukäyttöön, silloin kun en enää niitä arjessa käytä. Milla on toiminut toisinpäin :)


Minkä urheilullisen vaatekappaleen sinä olet ottanut arkikäyttöön?


Kuvat: The Pile Of Style, Rasberry&Rouge, Victoria Törnegren, Racquel Natasha, Lack of Color

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti