tiistai 8. syyskuuta 2015

Keep Calm And Wear Fluffy

Pörröiset ja karvaiset vaatteet, asusteet ja jopa sisustuselementit ovat mielestäni hyvin naisellisia. Pörröinen on söpöä ja miehethän eivät tunnetusti ole omasta mielestään söpöjä, vaan karskeja luolamiehiä. Me naiset kuitenkin tiedämme asian oikeanlaidan (mieti nyt: Ryan Gosling), mutta aina ei tarvitse miehistä itseluottamusta horjuttaa laukomalla totuuksia :). Miehet eivät halua käyttää mitään tilpehööriä korostamaan söpöyttä, tätä epätoivottua ominaisuutta, paitsi Bull Mentula chihuahuaa.

Ja oikeassahan miehet tässä asiassa ovat, kyllä se menee vitsin puolelle, jos joku on sattunut pukemaan karvaa enemmän ylleen kuin toppatakin hupun reunan, tai osalla riittää oma rintakehä. :)

Useinmiten naiset haluavat pukeutua hoikistavasti. Pörröisten tai karvaisten vaatekappaiden käytön taika onkin, että pitää löytää yksilö, joka sopii juuri sinun vartalollesi. Itselläni tämä täydellisen yksilön hakuprosessi on ollut käynnissä jo toista vuotta. Lisäksi tulee kiinnittää huomiota, että yhdistät tämän suurentavan, mutta ah niin ihanan, elementin oikein. Mallia, miten pukeutua pörröön, löytyy alta.


Isabellalla on hurmaava karvaisen pörröinen hame. Lempivärini on valkoinen, joten pidän tästä erityisesti varmaan myös sen takia. Useimmat meistä uskaltautuisivat ehkä kokeilemaan tämän hameen mustaa sisarta. Selkeä yhdistely arkiseen raitaan saa hameen näyttämään käytettävältä eikä yhtään överiltä.


Vilmalla on yllään upea Katri/n höyhenmekko, jonka elävä, vihreä väri tuo jotain erityistä asuun mekon muhkeuden lisäksi. Tämä mekko on haastava puettava, koska sitä ei ole muotoiltu vyötärön kohdalta, vaan se on suoran mallinen, mutta Vilma nyt osaa kantaa mitä vaan! :)Martinan ihana muhkea pörrötakki on mahtava statement piece muuten rentoon asuun. Toimii myös varmasti ilta-asun keran. Tämä takki ei jää huomaamatta!Kun ensimmäisiä kertoja näin näitä pörröpallolaukkuja, niin olin hieman, että häh! En kokenut, että se olisi yhtään minun juttuni. Noh, muutama vuosi vieri ja sitten törmäsin Alexan blogissa tähän kauniin luumunvärisen palleron ja olin myyty. Onneksi tätä väriä ei ollut enää myynnissä missään, sillä muuten olisin joutunut kotiuttamaan itselleni uuden unilelun :)


Cathrinen takissa on paljon samaa kuin Martinankin versiossa. Molemmissa on raitaa ja pörröä. Silti tämä versio on mielestäni vähän rennompi. Molemmat on kauniita omalla tavallansa.


Mitä sinä olet mieltä näistä pörröisistä kavereista. Voisitko huolia jotain omaan vaatekaappiisi?


Kuvat: The Pile Of Style, Vilma P., Little Black Salmiak, Alexa Dagmar, Cath In The City

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti