perjantai 25. syyskuuta 2015

Rock'n Roll For Old Farts


Vuodenajat  vaikuttavat  pukeutumiseen tietenkin lämpötilan vuoksi. Mutta ehkä on huomattavissa myös muita tyylillisiä muutoksia vuoden aikojen kesken. Talvella pukeudutaan klassisiin neuleisiin ja villakangastakkeihin. Kesällä on kiva viilettää rennon boheemeissä kuteissa. Syksysin, kun on mahdollista käyttää kevyempiä takkeja, niin useimmat meistä luottavat nahkatakkiin, joka on omiaa luomaan hieman rockahtavampaa lookkia. Vai olenkohan minä ainoa tuuliviiri, joka ei pysy lestissään, vaan pukeutuu vähän miten sattuu. Mutta eikös siitä ole tutkimuksia, että ihmiset käyttäytyvät eri tavalla eri henkisten ihmisten kanssa, joten miksei vuodenajat voisi vaikuttaa pukeutumiskäyttäytymiseen :)

Rock-asennetta pidetään perinteisesti nuorten juttuna. Alkujaanhan rock edusti protestointia sääntöjä vastaan, spontaaniutta ja olemassaolon tuskan potemista. Nykyään myös vanhemmat voi omata rock-asennetta ja tyyliä, mutta itse ainakin haluaisin näyttää ikäiseltäni, enkä siltä että yritän olla parikymppinen, kun en sitä ole. Tässä on hieman mallia, miten olla rock tyylikkäästi, silleen niinku kiltisti :)


Suloinen Zoé on pukeutunut punaiseen nahkatakkiin ja printti T-paitaan. Eikös punainen ole yksi perinteisistä rock-uskottavista väreistä. Ainakin se kirkuu huomiota ja antaa rohkean kuvan kantajastaan.
 

Vaikka Lisan asu on hienostunut, niin silti synkkä värimaailma, nahka, runsaat korut ja bändi T-paita antavat rouhean vaikutelman. Tämä on aikuisen naisen keikka-asu, ei ehkä sovi permannolla riehumiseen, mutta ainakin backstagella viinin nautiskeluun :)


Elisan asussa on samoja elementtejä kuin Lisalla, mutta silti asun fiilis on aika erilainen. Mielestäni tämä kokonaisuus on tyttömäisempi. Tämä asu päällä voi spontaanisti heittäytyä musiikin vietäväksi :)


Jenniellä on hieman grungempi lähestyminen rock-tyyliin. Kun ruutupaitaan ja resuisiin farkkuihin yhdistääkin korkkarit, niin asu saa naisellisen vivahteen ja se päällä kelpaa tepastella iltaan asti.


Olen keräilly hieman naisellista rock inspiraatiota House of Brandon -verkkokaupan sivuilta. Lähinnä siis nahkatakkeja sekä printti T-paitoja.Ihanaa viikonloppua kaikille! Itse aion puuhailla tyttöjen juttuja äitini jatyttäreni kanssa :)Kuvat: Les Babioles De Zoé, Lisa Rvd, Start Living Your Best Life, Fashion Fusion 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti