torstai 3. syyskuuta 2015

Double Trouble

Vaikka kesä on ollut läsnä viime päiviin asti kelien puolesta ja ihmiset ovat halunneet tuntea vielä kesän viimeiset pisarat käyttämällä mekkoja ja shortseja, niin silti syksy alkaa olemaan tervetullutta seuraa.

En nyt hyppää kovin kauas edellisistä postausaiheistani. Koska olen mielikuvitukseton, laiska ja koska bleiseri- ja neulepaitainspiraatiota selaillessani törmäsin hauskaan trendiin takkien käytössä. :) Tai olen tämän pistänyt aiemminkin merkille, mutta onneksi oli sen verran lämmintä kesällä, ettei sentään kahta takkia tarvinut pukea päällekkäin ja tämä villitys sai hetken olla lomalla.


Rebeccan blogin löysin viime kesänä ja olin ikionnellinen, että siihen sattumalta törmäsin blogosfäärissä. Blogeja on miljoonia, mutta vain harva kuitenkaan sytyttää niin täysillä, että itku meinaa tulla, kun kuvat ja tyyli ovat niin kauniita. Näin kävi Rebeccan kohdalla. Aa, ja tästä trendistä, mistä minun piti kirjoittaa: Rebeccalla on kaksi takkia päällekkäin.


Saran tapa sitoa nahkatakki lanteille näyttää kivalta. Käytän itsekin välillä farkku- tai ruutupaitaa vyötäisillä, joten nahkatakki voisi tuoda uuden vivahteen tämmöiseen lookkiin. Tämä tyyli sopii hyvin syksyyn, jolloin ilmat sallivat pitää takkia auki ja takin alta pilkottava nahka tuo hieman rouheutta asuun.


Elisa on pukeutunut takkiin, jossa on rohkea printti. Muuten yksiväinen asu tasapainottaa kuosia, kuten myös se, että asussa on paljon yksityiskohtia, joten katse kiinnittyy myös muihin asioihin kuin leopardikuvioon.


Milla on pukenut mustaa mustan päälle. (Sarjassamme maailman mielikuvituksekkaimmat lauseet) :) Nahkatakki villakangastakin alla on toimiva systeemi myös käytännön kannalta, sillä nahka suojaa tuulelta toisin kuin puhurin läpipäästävä villakangas. Mutta Millan pakkaspäivän asu on hieman tyylikkäämpi, kuin jos alle pukisi suojaavan tuulitakin! :) ...Hmm, tosin veikkaanpa, että joku tyylitaituri osaisi yhdistää tämänkin oikealla tavalla. Anyone? Linkatkaa kuva mulle, jos saitte inspiksen. Muistatte vaan lisätä mun krediitit, haha :)


Tänä torstaina ilmassa on normaalia enemmän toivoa, sillä huomenna onkin firman virkistyspäivä :) Siellä me insinöörit istutaan hiljaa ringissa toisiamme mulkoillen. Kiva viikonlopun aloitus tiedossa siis!


Kuvat: Rasberry&Rouge, Tickle Your FancyStart Living Your Best Life, Lack of Color

2 kommenttia:

 1. Very inspiring photos, nice outfits!

  I´m glad that I just found your blog via Alexa blog, now you have a new follower! :)
  www.dodolce.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment Eneli. So happy to hear that :)

   Poista