tiistai 1. syyskuuta 2015

10 faktaa minusta

Koska blogini on suhteellisen tuore päätin kirjoittaa tämmöisen 10 faktaa minusta -jutun, mitä olen muissa blogeissa nähnyt. Josko hieman selventäisi, kuka täällä oikein luuraa :)


1. Minun on hankala istua normaalisti jalat suorassa eteenpäin. Väännän ne mitä ihmeellisempiin asentoihin, koska se on minusta rentouttavaa ja vapauttavaa :)

2. Pelkään hysteerisesti kaikkea, mitä miellän limaiseksi: kaloja, sammakoita, matoja, etanoita jne. Naurettavinta on, että lomamatkallamme, jossa majoittauduimme bungalowiin, jouduin pyytämään 3-vuotiasta tytärtäni tarkastamaan WC:n sammakoiden varalta, ennen sinne uskaltautumista :) Diilin toinen puoli on, että olen lupautunut suojelemaan häntä hirviömäisiltä kärpäsiltä <3

3. Olen ammatiltani tylsä ja kuiva insinööri

4. Olen tarkka ja pedantti visuaalisissa asioissa, esimerkiksi kodin siisteydessä ja värien käytössä.

5. Uskottelen itselleni ja muille, että olen kova ja miehekäs, mutta tosiasiassa olen herkkä ja aika naisellinen. Tai jos tarkkoja ollaan, niin kyllä minusta löytyy molemmat puolet.

6. Vihaan hiusten harjaamista, joten silloin kun vaivaudun moiseen puuhaan, huijaan systeemiä ja harjaan vain hiusten päällisosan.

7. En tykkää lauma-ajattelusta. Tykkään kaivella kliseiden pintaa syvemmälle. Esim. kun jenkit toitottavat: "God bless America", mietin aina, kuin itsekkäältä se kuulostaa nälkäänäkevien tai sodan jaloissa olevien kannalta. Tai kun raskaana olevat naiset sanovat, että: "ei ole väliä, tuleeko tyttö tai poika, kunhan lapsi on terve", mietin, että miten määritellään terveys ja minulle tulee paha mieli vammaisten ja näiden "sairaiden" lapsen puolesta, koska minun korvaani lause kuulostaa siltä kuin he eivät olisi tervetulleita maailmaan.

8. Olen feministi. En sitä hirvesti toitota, sillä mielestäni on itestään selvää, että olen yhtä hyvä ja pätevä kuin miehet. Totta kai voin olla huonopi kuin miehet, muttei se johdu naiseudestani.

9. Olen suorapuheinen ja minun on vaikea valehdella. Yritän kyllä tarpeentullen pukea totuuden kauniiseen muotoon.

10. Hmm, menipäs jutut vakaviksi. Viimeiseksi yritän keksiä jotain kevyempää.. Okei: nuorempana minulla oli kesäisin tapana uida suihkulähteissä baari-illan jälkeen.


Semmoista tällä kertaa. Ehkä seuraavassa postauksessa pysyn taas ruodussa ja kirjoitan asiasta, eli muodista :) Hauskaa viikon jatkoa!

3 kommenttia:

 1. Hahahahaa, kaikki kohdat on niiiin totta! Hyvin tunnet ittes! Mä lisään pari: 11. Haluat lopettaa keskustelun mukavasti ;D 12. Sun huumori on kuivaa eikä naurata kaikkia, mutta mua se naurattaa AINA :D 13. Olet ihana ystävä ja äiti <3 (mäkin muuten tapan äitin puolesta hämähäkit ja se on meidän "oma juttu")

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtaa 11. en ole tiedostanutkaan :) Kiitos ihana <3 Muutaman viikon päästä lyödään viisastelevat päämme yhteen ja yritetään kuivattaa Thames meidän huumorilla :D

   Poista